hypnotherapeut Petra Niemeijer

over mij

Mijn missie: ‘Zoveel mogelijk mensen op een doelgerichte en effectieve manier helpen om de beste versie van zichzelf te worden.’

mijn verhaal

Petra Niemeijer

Ik ben Petra Niemeijer en ik ben hypnotherapeut.

Nadat ik 12 jaar als verpleegkundige heb gewerkt, onder andere op een chirurgische afdeling in het OLVG in Amsterdam, was het tijd voor een nieuwe stap in mijn leven. Al langere tijd vroeg ik me af wat het is waar mijn hart sneller van gaat kloppen?

Voor het antwoord moest ik echter eerst door een heftige periode heen. In oktbober 2017 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had en mijn leven en dat van mijn gezin stond even helemaal op zijn kop.

Ik werd me steeds meer bewust van de dingen die belangrijk voor mij zijn en begon te luisteren naar mijn lichaam. Het lukte me steeds beter te voelen wat ik nodig had om zowel fysiek als mentaal het beste uit mezelf te halen. Voeding en leefstijl waren daar een belangrijk onderdeel van en ik besloot dat ik daar iets mee wilde doen.

De opleidingen die daar direct op aansloten paste niet helemaal in mijn plaatje, tot ik in aanraking kwam met hypnose. Mijn hart maakte een vreugdesprong toen ik eenmaal de stap had gezet de opleiding tot hypnotherapeut te gaan volgen. Er ging een wereld voor mij open, wat een mogelijkheden, dit lijkt ongekend! Dit kan de wereld mooier maken, en daar ga ik bij helpen!

Meer over hypnotherapie, voeding en leefstijl? Volg me dan op instagram of lees mijn blogs.

instagram hypnotherapie castricum
blogs van hypnotherapie castricum