Stoppen met roken

“Stoppen met roken is zo’n bevrijding! Ik zou willen dat ik veel eerder wist van deze eenvoudige methode om te stoppen”

Sinds mijn 12e rookte ik. Toch duurde het niet lang voordat ik er weer vanaf wilde. Helaas ging dat niet zo makkelijk. Ik heb werkelijk alles geprobeerd om te stoppen met roken. Boeken van Allen Carr en Jan Geurtz, nicotinepleisters, nicotinekauwgom, e-sigaretten, cursussen, noem maar op. Ik stopte soms even, maar als er stress of spanning was, of juist die leuke vakantie of een feestje met veel alcohol dan was daar al snel de gedachte “Ach één sigaretje moet kunnen”.
Voor ik het wist rookte ik weer net zoveel als altijd. Herkenbaar?

Het was oktober 2017 toen voor mij de genadeklap viel.
“Het is borstkanker mevrouw”.
Het was voor mij de diagnose kanker die maakte dat ik de knop om kon zetten om definitief te stoppen met roken. Dat gun ik niemand!

Toen ik erachter kwam dat er een hele eenvoudige manier was om mensen van het roken af te helpen besloot ik: ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om van het roken af te komen. Het liefst vóórdat ze een diagnose krijgen zoals ie van mij.

Een aantal jaar later blijken de stoppen met roken sessies van Hypnotherapie Castricum zo effectief te zijn dat er al honderden mensen succesvol stopten. Eenvoudig en blijvend.

stoppen met roken

Met hypnotherapie blijkt stoppen met roken heel simpel. Hoewel ik in het begin sceptisch was over de werking van hypnotherapie bij stoppen met roken (Ik had immers zelf vooral ervaren dat stoppen met roken heel moeilijk was en dat er eerst een heftige diagnose nodig was om te stoppen) ben ik inmiddels volledig overtuigd van de effectiviteit van hypnotherapie bij stoppen met roken. Naar mijn mening is er geen makkelijkere manier om te stoppen met roken dan deze!!

“Na de sessie interesseert roken je gewoon niet meer, het is echt heel apart!”

Het klinkt misschien allemaal te mooi om waar te zijn, maar na het doorlopen van het ‘stoppen met roken traject’ zul je merken dat je helemaal geen behoefte meer hebt om te roken. Roken interesseert je simpelweg niet meer. Ook niet als je bij mensen staat die nog wel roken, ook niet als je een borreltje drinkt. Na dit ‘stoppen met roken traject’ ben jij een niet-roker die geen enkele behoefte meer heeft om te roken.
Deelnemers die dit traject hebben gevolgd zijn echt onder de indruk hoe makkelijk het voor hen was om te stoppen met roken.

Wacht niet langer, het is echt heerlijk om niet meer te hoeven roken!

Stoppen met roken met hypnotherapie:

  • Stoppen met roken in 1 sessie
  • Moeiteloos
  • Zonder medicatie
  • Geen enkele gedachte meer aan roken
  • Geen enkele behoefte meer om te roken
  • Uitgebreid voor- en na-traject
  • Inclusief garantie!

Lees hier enkele reacties

Ik vond de stoppen met roken sessie zeer relaxed en een onwaarschijnlijk makkelijk gebleken manier om te stoppen.

Vanaf het moment dat ik bij jou naar buiten liep, voelde ik me als een niet-roker. Nog steeds..het doet me niets als we met vrienden aan het borrelen zijn en iedereen rookt. Soms heb ik sigaretten in mijn tas, gekocht voor mijn vader, die ik dan weer vergeet te geven…het doet me niets. Voor mij bleek het een onwaarschijnlijk makkelijke manier om te stoppen. Sindsdien is er een mind-set gewijzigd. Ik zie mezelf niet als een ex-roker, maar als een niet-roker.. Het lijkt of ik geen enkele herinnering heb aan mijn rokend verleden. Heel bijzonder.

Erica

Direct na de sessie had ik geen behoefte meer aan roken. Ik ben heel blij om te ervaren hoe een rookvrij leven voor mij is. En wil je daarvoor super bedanken voor jouw hulp hiermee, ik weet zeker dat ik anders nog een roker was geweest en dat wellicht de rest van mijn leven dat zou zijn gebleven. Ik ervaar enorm veel rust nu de drang naar roken is verdwenen.
R.

Het gaat super goed. Vanaf het moment dat ik bij jou ben geweest heb ik totaal geen behoefte meer aan een sigaret gehad. Dus helemaal blij!
Andre

Er was altijd een reden om te roken. Bij stress, verveling, om dingen te vieren. En alles daar tussenin! Maar ik wilde gezond zijn. Lucht. Voor mezelf, maar ook voor mijn gezin. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Wel emotioneel, maar vooral doeltreffend.Hoe was het de eerste dagen na het stoppen en hoe is het nu?
De eerste dagen had ik al direct geen moeite met het stoppen. Ik gebruikte wel regelmatig het ‘ankertje’ op de momenten waar ik voorheen uit gewoonte een sigaret opstak.Ik zou de stoppen met roken sessie zeker aanraden.
En dat heb ik ook al gedaan 😉 Ik heb voorheen vaak geprobeerd te stoppen. Het voelde dan echt als knokken, vechten tegen mezelf. Met hypnose had ik het idee dat ik niet meer aan het vechten was. Ik was een team met mezelf en samen wilden we niet meer roken.
Esther

hoe werkt stoppen met roken

Hoe het werkt?

De meeste rokers die bij mij komen hebben alles al geprobeerd om te stoppen. Velen van hen zijn dan ook sceptisch. De zoveelste methode, waarom zou dit wél helpen als ik wil stoppen met roken?

Dat komt omdat je met hypnotherapie daadwerkelijk jouw rookgedrag stopt. Tijdens een hypnose sessie krijg je toegang tot jouw onderbewustzijn (95% van jouw gedrag). Dit is de plek waar al jouw programma’s en gewoontes liggen opgeslagen. Dus ook jouw rookprogrammering.

Roken is aangeleerd gedrag. Je draait iedere keer dat je rookt hetzelfde programma af. Bij de koffie, na het eten, in je pauze, met een borrel, als je je verveelt…noem maar op. De meeste rokers kunnen de klok erop gelijkzetten.

Wanneer je met hypnotherapie toegang krijgt tot jouw rookprogrammering kun je er als het ware een stopbord voor zetten. Tijdens de sessie creëer je nieuwe hersenverbindingen, nieuw gewenst gedrag. Het gedrag van een niet-roker. Het lijkt alsof je nog nooit gerookt hebt. Er zijn geen gedachten meer aan roken en er is geen behoefte meer om te roken.

Het maakt niet uit hoeveel je rookt. Of het nu maar een paar sigaretten in de week zijn of misschien wel 2 pakjes per dag, hypnotherapie stopt jouw rookgedrag. Na de sessie voelt het alsof je nog nooit gerookt hebt.

Het traject

In 4 weken tijd begeleid ik jou van roker naar niet-roker.
Daarvoor hoef je maar 1 keer naar de praktijk te komen. De rest doe je lekker vanuit huis.
Uitgebreid voortraject
Je start een week voorafgaand aan de sessie met het luisteren naar een zelfhypnose. Je ontvangt een aantal mailtjes en filmpjes die ervoor zorgen dat je helemaal klaar bent voor de sessie
Sessie in de praktijk (of online wanneer fysieke deelname niet mogelijk is)
Bestaat uit een voorgesprek waarin ik je vertel hoe jij ervoor kunt zorgen dat je ook gestopt blíjft en de hypnose sessie. De sessie wordt over het algemeen als heel prettig en ontspannen ervaren.
Kom je van ver? Of is fysieke deelname om een andere reden niet mogelijk? De sessie kan altijd online worden bijgewoond.
Uitgebreid na-traject
Je ontvangt na de sessie een uitgebreid na-traject. Een zelfhypnose ondersteunt jou om de nieuwe hersenverbinding snel krachtiger te maken. Met regelmaat ontvang je een mail waarin ik jou informeer en motiveer zodat jij ook een niet-roker blijft. Daarnaast mag je me altijd berichten bij vragen of onzekerheden. Ik ben er voor je!
Garantie
Ik ben er zo van overtuigd dat mijn stoppen met roken traject werkt dat ik jou een garantie geef. Heb jij 3 weken na de sessie toch nog behoefte om te roken?
Dan ontvang je gewoon een tweede sessie GRATIS.

De voorbereidende fase heb ik als aangenaam ervaren. De gedegen nazorg heb ik als prettig ervaren. Al met al geen losse sessie, maar een compleet geheel met ‘warming-up’ en ‘cooling-down’. Heel prettig.

Willem

Ik rookte bijna een pakje per dag en had al 100X geprobeerd te stoppen
Het was precies de hulp die ik nodig had om te kunnen stoppen met roken. Het is wonderbaarlijk, hoe goed het heeft gewerkt. Jouw persoonlijke benadering en ondersteuning na de sessie was heel fijn! Het is heel waardevol voor mensen om te weten dat je deze extra ondersteuning bij jou kunnen verwachten.

Claudia

Groepssessie

Meld je aan

De sessies vinden plaats in (kleine) groepjes.
Liever 1 op 1 of samen met iemand? Dat kan!
Liever online deelnemen? Dat kan!
Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Donderdag 13 juni

van 15.00 – 18.00 uur

kosten: € 333,- (excl. btw)

Maandag 17 juni

van 14.30 – 17.30 uur

kosten: € 333,- (excl. btw)

Maandag 5 augustus

van 15.00 – 18.00 uur

kosten: € 333,- (excl. btw)

Zaterdag 24 augustus

van 10.00 – 13.00 uur

kosten: € 333,- (excl. btw)

Donderdag 29 augustus

van 15.00 – 18.00 uur

kosten: € 333,- (excl. btw)

Maandag 9 september

van 15.00 – 18.00 uur

kosten: € 333,- (excl. btw)