Stoppen met roken

In 1 sessie stoppen met roken? Dat kan!

Wat leuk dat je op mijn site komt kijken. Ik ga ervan uit dat jij, nu je hier bent, graag de stap wilt maken om te stoppen met roken. Ik kan je verzekeren, het is heerlijk om vrij te zijn uit die mentale gevangenis. Het levert zoveel rust op!

Inmiddels heb ik al honderden mensen met succes van het roken afgeholpen. Het merendeel liep mijn praktijk uit en had geen enkele behoefte meer aan een sigaret. Heel bijzonder, want ook ik weet (na zeker 20 stoppogingen) hoe ontzettend lastig het kan zijn om definitief te stoppen.

Naar mijn mening is hypnotherapie dan ook veruit de makkelijkste manier om te stoppen! Ruim 80% van de deelnemers stopt in 1 keer definitief met roken (ter vergelijking; op wilskracht lukt dat slechts 3%)!

Als je in mijn praktijk komt om te stoppen met roken dan loop je na 1 sessie als niet-roker naar buiten. Aan deze sessie zijn zowel een voor- als een na-traject verbonden waarmee ik je door de eerste periode als niet-roker begeleid. Daarnaast garandeer ik succes door de tweede sessie gratis aan te bieden als je na 3 weken nog steeds de behoefte hebt om te roken.

stoppen met roken

Benieuwd of ik jou kan helpen om te stoppen met roken?

Lees de punten hieronder rustig door:

 • Je hebt al meerdere pogingen gedaan om te stoppen, maar je valt iedere keer terug in je oude patronen.
 • Je hebt nog nooit eerder een stoppoging gedaan, maar hebt het gevoel dat het ontzettend lastig is om te stoppen.
 • Je maakt je zorgen om je gezondheid. Je bent bang dat je iets oploopt als je doorgaat met roken.
 • Je schaamt je voor je stinkende adem en kleding.
 • Je bent klaar met die verstikkende gewoonte.
 • Je bent klaar met de afhankelijkheid.
 • Je voelt je vaak een beetje triest als in je eentje buiten staat te roken.
  Het lijkt je heerlijk om niet meer te hoeven roken, maar de stap maken voelt beangstigend.
 • Je bent bang dat het niet leuk zal zijn zonder sigaret.
 • Je vind het ongemakkelijk om de enige roker te zijn in een gezelschap.
 • Je bent bezig met een gezondere leefstijl met sport en gezonde voeding en wilt ook stoppen met roken.

Als je jezelf in 1 of meerdere van bovenstaande punten herkent, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik weet namelijk zeker dat het voor jou ook heel makkelijk kan zijn om nooit meer te roken. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar na het doorlopen van mijn ‘stoppen met roken traject’ zul je merken dat je helemaal geen behoefte meer hebt om te roken. Een sigaret interesseert je straks gewoon niet meer. Ook niet als je bij mensen staat die nog wel roken, ook niet als je een borreltje drinkt. Na dit stoppen met roken traject ben jij een niet-roker die geen enkele behoefte meer heeft om te roken.

De meeste deelnemers die dit traject hebben gevolgd zijn echt onder de indruk hoe makkelijk het voor hen was om te stoppen met roken!

Lees hier enkele reacties

“Ik ben samen met mijn partner naar een groepssessie van Petra gegaan en wat hebben wij dat goed ervaren. We zijn zo blij dat we de hypnose sessie zijn ondergaan. Wij gaan nu een rookvrije toekomst tegemoet en gaan daar zo onwijs van genieten!Ik zeg bij twijfel, gewoon doen!”
A.Zegwaard & partner

“Ik zou een stoppen met roken hypnose sessie zeker aanbevelen, als het mij lukt moet het anderen zeker lukken! Zelf heb ik best wel een slap karakter, maar met het stoppen met roken sta ik van mezelf te kijken, iedereen om mij heen ook. Ze hadden niet van mij gedacht dat het zou lukken.”
T. Apeldoorn

“De eerste dagen na de sessie had ik meteen geen behoefte meer aan sigaret. Ik zou hypnose zeker aanbevelen. Zonder moeite ben ik er vanaf. Zelf lukte het mij niet.”
J. Bijwaard

“Ik was helemaal klaar met het roken. Ik rookte al 20 jaar een pakje per dag. Ik ben naar Petra toegegaan voor een hypnose-sessie en ben heel blij dat ik bij haar ben geweest. Ik ben een heel nuchter type en was eigenlijk wel een beetje sceptisch. Toch is het mij niet eerder zo makkelijk afgegaan! Ik zou hypnotherapie aan iedereen aanraden, zelfs al denk je er te nuchter voor te zijn. Het werkt!”
Loes

hoe werkt stoppen met roken

Hoe werkt hypnose om te stoppen met roken?

Hypnose is een hele fijne staat van ontspanning. Tijdens een hypnose-sessie ben je zelf volledig in controle. Je zit lekker met je ogen dicht in een fijne stoel en luistert naar wat ik zeg terwijl je heerlijk ontspannen bent. Het is eigenlijk te vergelijken met het kijken naar een spannende film. Je bent er gewoon bij en toch ben je de rest om je heen een beetje vergeten.

Wanneer je in een staat van hypnose bent worden je bewustzijn en kritische gedachten op een lager pitje gezet. Hierdoor krijg je toegang tot je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is de plek waar al je overtuigingen en al je gedragspatronen liggen opgeslagen. Dus ook jouw rookgedrag en alle overtuigingen die daarbij horen. Overtuigingen zoals bijvoorbeeld “roken is lekker” en “roken geeft rust” of “roken is gezellig”.

Het zijn jouw overtuigingen die jij jezelf onbewust iedere keer weer verteld wanneer je een sigaret aansteekt. Het is alleen vaak helemaal niet (meer) waar. Want hoe gezellig is roken tegenwoordig nog? (Wanneer jij bijvoorbeeld uit eten bent en in je eentje buiten in de gure wind je shotje nicotine staat te inhaleren?) Of hoe rustig wordt je eigenlijk van een sigaret als je weet dat je hartslag omhoog gaat en je bloeddruk stijgt wanneer je rookt? (of hoe rustig ben je wanneer je er laat op de avond achter komt dat je sigaretten op zijn en alle tankstations al dicht zijn).

Rationeel weet je misschien wel dat het eigenlijk niet klopt wat jij jezelf vertelt, alleen jouw onderbewuste houdt vast aan die overtuigingen waardoor het zo lastig is te stoppen. Je onderbewustzijn (95%) is namelijk vele malen krachtiger dan jouw bewustzijn (5%).

Doordat je met hypnose toegang krijgt tot dat krachtige onderbewuste kun je door het toepassen van bepaalde technieken en het geven van suggesties jouw onderbewustzijn leren dat die overtuigingen met betrekking tot het roken niet waar zijn. Zo zet je als het ware een stopbord voor je oude rookgedrag en je creëert nieuw, gewenst NIET-rook gedrag.

Je bent dan na 1 sessie een niet-roker geworden. En een niet-roker heeft geen enkele gedachte of behoefte aan een sigaret.

Het doet je helemaal niets meer! Hoe heerlijk zal dat zijn?

Hoe ziet het complete stoppen met roken traject eruit?

Wanneer je bij Hypnotherapie Castricum komt word je 4 weken lang intensief begeleid van roker naar niet-roker. Prettig is dat je maar 1 keer fysiek naar de praktijk hoeft te komen, de rest kun je lekker thuis doen, vanuit je eigen luie stoel.

Lees hier hoe het complete traject eruit ziet:

Voortraject

Een week voor aanvang van de sessie start het voortraject.

Tijdens dit traject ontvang je uitgebreide informatie over het stoppen met roken in de vorm van e-mail en video’s. Daarnaast ontvang je een zelfhypnose die je in de week voor de sessie kunt luisteren.

Het voortraject zorgt ervoor dat het voor jou heel makkelijk is om de definitieve stap te maken wanneer wij elkaar zien tijdens de sessie. De meeste mensen hebben door het voortraject al veel minder behoefte om te roken!

De sessie zelf

De sessie waarvoor je naar de praktijk komt duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit een uitgebreid voorgesprek en de hypnosesessie. Tijdens het voorgesprek geef ik je uitgebreide informatie over het roken, de tabaksindustrie en vertel ik hoe het komt dat het met hypnotherapie heel makkelijk is om te definitief stoppen. De hypnose die er tijdens de sessie wordt gebruikt is te vergelijken met een fijne vorm van ontspanning. Je mag gewoon lekker achterover leunen en luisteren naar de visualisaties waar ik je in mee neem. Hypnose wordt over het algemeen als bijzonder en heel prettig ervaren. Na deze 2 uur ben jij een niet-roker? en…….daarna laat ik jou nog niet los….

Natraject
Je ontvangt ook na de sessie nog uitgebreide nazorg van mij. Je ontvangt ook nu weer een fijne zelfhypnose die je kunt luisteren en die jou helpt het makkelijk vol te houden. Met regelmaat ontvang je een mail waarin ik jou informeer en motiveer zodat jij ook een niet-roker blijft. Daarnaast mag je me altijd berichten bij vragen of onzekerheden.
Garantie

Ik ben er zo van overtuigd dat mijn stoppen met roken traject werkt dat ik jou een garantie geef:
Ik geef je een tweede sessie GRATIS als jij 3 weken na de stoppen met roken sessie nog ergens last van hebt. Niks te verliezen dus eigenlijk…..want de gemiddelde roker verdient de kosten van het traject binnen een paar weken terug!

Groepssessie

Meld je aan 

Donderdag 25 mei

van 14.00 – 16.30 uur

kosten: € 333,- (incl btw)

Maandag 5 juni

van 10.00 – 12.30 uur

kosten: € 333,- (incl btw)

Zaterdag 17 juni

van 10.00 – 12.30 uur

kosten: € 333,- (incl btw)

Donderdag 22 juni

van 15.00 – 17.30 uur

kosten: € 333,- (incl btw)

Maandag 24 juli

van 14.30 – 17.00 uur

kosten: € 333,- (incl btw)

Vrijdag 28 juli

van 10.00 – 12.30 uur

kosten: € 333,- (incl btw)