ervaringen van klanten

Recensies

Lees de ervaringen van anderen

Al zoveel mensen heb ik met behulp van hypnose kunnen helpen. Hieronder een greep uit hun ervaringen. Klik op de categorie van jouw keuze om hun bijzondere verhalen te lezen.

Stoppen met roken

{Ik ben nog steeds een happy niet roker! Ik heb inmiddels al aan een paar rokers naar jou doorverwezen!
Arina
{Ben nog steeds een gelukkige niet-roker! Juni alweer een jaar, zeg…Plus het kost me geen enkele moeite.
Erica
{Vol trots kan ik zeggen dat ik geen sigaret meer heb aangeraakt😍 en ben super blij.Wat ben ik blij dat jij me zo goed geholpen hebt na zoveel jaar roken is het me gelukt .Straks 1 jaar gestopt .en dat er nog vele jaren mogen volgen.
Marloes
{Hierbij wil ik je bedanken, voor je inzet, om mij van het roken af te helpen!Ik heb nog steeds geen peuk aangeraakt. En dat na 50 jaar roken! Voel me stukken beter nu!
Richard
{het niet roken loopt bijzonder fijn, af en toe is er een korte gedachte, maar die is enkel als achtergrond ruis aanwezig “oja, ik was gestopt”- het voelt alsof ik al tijden niet rook.
Peter
{Ik stond sceptisch tegenover de stoppen met roken sessie, maar het werkt echt! Ik ben overtuigd. De eerste dagen had ik af en toe een lastig moment door het ontgiftingsproces, maar nu is het heel goed. Ik vind het heel fijn dat ik nu een niet-roker ben en ben je ontzettend dankbaar voor je hulp! Je bent een prettig mens!
Jaqueline
{Er was altijd een reden om te roken. Bij stress, verveling, om dingen te vieren. En alles daar tussenin! Maar ik wilde gezond zijn. Lucht. Voor mezelf, maar ook voor mijn gezin. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Wel emotioneel, maar vooral doeltreffend.Hoe was het de eerste dagen na het stoppen en hoe is het nu? De eerste dagen had ik al direct geen moeite met het stoppen. Ik gebruikte wel regelmatig het 'ankertje' op de momenten waar ik voorheen uit gewoonte een sigaret opstak.Ik zou de stoppen met roken sessie zeker aanraden. En dat heb ik ook al gedaan 😉 Ik heb voorheen vaak geprobeerd te stoppen. Het voelde dan echt als knokken, vechten tegen mezelf. Met hypnose had ik het idee dat ik niet meer aan het vechten was. Ik was een team met mezelf en samen wilden we niet meer roken.
Esther
{Ik vond de sessie heel prettig, ook best wel intens, maar op een goede manier de eerste dagen gingen goed, tot 4 dagen, toen was het koningsdag, daar had ik het echt even zwaar. Maar uiteindelijk niet gerookt en ook nooit meer een sigaret aangeraakt 🙂 Ik zou de stoppen met roken sessie zeker weten aanraden! ik had al verschillende manieren geprobeerd, geen was succesvol en/of met zo weinig moeite Ik ben echt zo verbaasd dat de hypnose heeft gewerkt.
Marijn
{Ik vond de stoppen met roken sessie zeer relaxed en een onwaarschijnlijk makkelijk gebleken manier om te stoppen. Vanaf het moment dat ik bij jou naar buiten liep, voelde ik me als een niet-roker. Nog steeds..het doet me niets als we met vrienden aan het borrelen zijn en iedereen rookt. Soms heb ik sigaretten in mijn tas, gekocht voor mijn vader, die ik dan weer vergeet te geven…het doet me niets. Voor mij bleek het een onwaarschijnlijk makkelijke manier om te stoppen. Sindsdien is er een mind-set gewijzigd. Ik zie mezelf niet als een ex-roker, maar als een niet-roker.. Het lijkt of ik geen enkele herinnering heb aan mijn rokend verleden. Heel bijzonder.
Erica
{Ik heb de stoppen met roken sessie als heel positief ervaren. Ontspannen en aards. Ik had al veel geprobeerd, en hypnose hielp! Dus ja, ik zou het zeker aanbevelen. Ik weet niet of het uitmaakt wie de hypnose sessie geeft, maar bij Petra zit je in ieder geval goed! Een tip voor iedere stopper: je houdt tijd over! Denk voordat je gaat stoppen eens na wat je met deze kostbare tijd wilt doen. Het kan best even wennen zijn, al die extra vrije tijd.
Lenneke

Transformatietraject

{Het transformatietraject heeft mij geholpen een positieve mindset te creëren. Ik heb geleerd met de wet van aantrekking te werken en zie nu veel duidelijker mijn droomleven voor me. Ik heb zelfs tijdens het traject mijn droomhuis gekocht wat opeens op mijn pad kwam! Ook de miracle mornings brengen mij veel, zoveel positieve energie en meer ruimte voor mijzelf. Ik heb echt veel aan het traject gehad en zou het anderen zeker aanbevelen. Ik wil jullie bedanken voor alles!
Michelle
{Het transformatietraject heeft me zoveel meer gebracht dan ik had gehoopt. Ik heb trauma’s verwerkt en ook antwoorden gekregen op zaken waar ik me niet eens bewust van was. Ik gun iedereen zich zo te voelen zoals ik me nu voel! We moeten terug naar onze natuur, en ons bewust worden van ons eigen gevoel en kracht en daar ben ik me nu heel bewust van.
{Het transformatietraject heeft meer bewust gemaakt van mijn overtuigingen. IK leef nu meer in het moment en ervaar meer zelfliefde. Ik laat dingen veel sneller van me afglijden, zelf mijn collega’s merken het op! Ik zou dit traject 100% aanbevelen! Het bevat zoveel onderdelen. Je proeft van alles een beetje waarna je altijd nog kunt kijken waar je behoeftes liggen. Ik vind je hypnose sessies fantastisch! Je stem, maar ook je luisterend oor, en je kracht. Het traject heeft me echt gebracht dat mijn authentieke ik steeds meer naar voeren komt.
Francy
{Ik wil het transformatietraject absoluut aanbevelen. Het heeft me geleerd om terug te gaan naar “wie ben ik”, “wat wil ik”. Ik ervaar veel meer zelfliefde, ben me meer bewust geworden van mijn eigen gedachten en hoe ik die positief kan beïnvloeden. Het traject bestaat uit veel verschillende onderdelen waardoor ik echt kon kijken wat mijn ook verder weer kan ondersteunen om met mijn zelfontwikkeling verder te gaan. Dankjewel lieve Petra dat je op mijn pad bent gekomen. Me hebt ondersteund en begeleid met mijzelf en de wereld om me heen.
Joyce
{het transformatietraject heeft mij enorm veel gebracht! Zoveel meer rust, ontspanning en regelmaat in mijn leven. Mijn grote intentie was afvallen en dat ging goed, maar daarnaast zijn er ook allerlei andere zaken verandert. Ik heb veel meer zelfvertrouwen, heb negativiteit laten varen. Ik ben echt een positiever mens geworden. Ook in het verwerken van het verlies van mijn moeder heeft het traject me veel gebracht. De sessies zijn zó afwisselend en mooi ingevuld. Ik zou dit traject zeker aanbevelen en dat heb ik dan ook al gedaan!
Marina
{Ik heb het transformatietraject als superfijn ervaren. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer teruggevonden! En hierdoor ervaar ik dat er meer zelfliefde is ontstaan. Ook veel verleden uit het verleden die naar boven zijn gekomen die ik nu eindelijk los kan laten. Ik zou dit traject zeker aanbevelen. Ik hoop dat het nog veel meer mensen zal helpen zoals het mij ook geholpen heeft. Onwijs bedankt voor deze prachtige reis!
Eveline
{Ik kijk terug op een heel mooi en bijzonder transformatietraject. Met een paar donkere stukken en heel veel warme lichtpuntjes. Ik heb veel in mijn lichaam aangeraakt en processen aangewakkers. Ik ben zeker nog niet waar ik wil zijn, maar dit is een mooie eerste stap. Ook met de groep vond ik het fijn om te delen en herkennins te hebben. dat is niet de enrige ben met donkere stukken in mijn leven. Ik ben die donkere stukken meer gaan omarmen. Transformatiehuis Castricum is een hele fijne plejk, je wordt geaccepteert zoals je bent. Je ontvangt veel licht en liefde hier. Ik vind het fijn dat ik als jongste van de groep (24) deel uit maakte van dit traject. En ik hoop dat veel meer jongvolwassene dit durven aan te gaan.
Kim Gijzen
{Allereerst mijn ontzettende waardering naar jou. Ik voel me erg prettig bij je en bewonder hoe krachtig, inspirerend en zelfverzekerd jij bent als persoon. Een prachtig huis met bijzondere initiatieven om mensen te helpen een betere versie van zichzelf te zijn. Het transformatietraject was voor mij super waardevol. Ik heb veel nieuwe handvatten gekregen om zelf door te ontwikkelen. Veel meer bewustwording en een groot gevoel an dankbaarheid. De benadering van de psyche is hier heel anders dan in het reguliere circuit. Mind/body connection in samenwerking met planmedicijnen. Heel mooi dat jullie dit combineren in het traject en de sessies. Je krijgt hier een vertrouwelijk, goed gevoel met fijne, warme mensen. Super bedankt voor alles.
Thijs
{Het transformatietraject is zo een bijzondere reset geweest voor mij! Het is een cadeau voor iedereen! Ik voel aan alles dat er een enorme shift op komst is en dit alles omdat ik weer dichterbij mijn core ben gekomen. Na de ademhaling sessie tijdens het traject heb ik bijvoorbeeld geen last meer gehad van mijn darmen. Daarnaast zit ik weer vol ideeën voor de toekomst en mijn manifestaties en visualisaties zijn zo voelbaar! Volgens mijn human design ga ik vanaf mijn 50e écht shinen...ik wist nooit zo goed wat ik mij daarbij moest voorstellen...en nu...7 maanden voor mijn 50e verjaardag denk ik....waaaaauw....bring it ON!:) Het gaat dus goed! Heel bewust bezig zijn met mijn droomleven in combinatie met de hypno-sessies en het protocol heeft de boel weer flink in beweging gebracht. Ik voel mij heel goed en durf met veel meer zachtheid in te voelen op 'minder of niet goed'. Het transformatiehuis is een plek waar ik naartoe blijf terugkeren. Je bent een heel fijn en puur mens, ik heb mij heel veilig, vertrouwd en welkom gevoeld, ook in groepsvorm:) dank dat je mij de kracht daarvan hebt laten ervaren.
Miriam Timas
{Ik besloot heel spontaan aan het transformatietraject mee te doen en ik ben zo dankbaar dat ik dat gedaan heb! Het heeft me zoveel gebracht. Ik voelde me heel welkom. Petra biedt een veilige bedding en begeleid de sessies met haar hele hart en ziel en voelt goed aan wat er nodig is in de groep. Ik vond het echt zo waardevol om dit samen met een groep vrouwen te doen. Gelijkgestemden. Dankjewel Petra voor je magie en je liefde.
Anoniem

Vrouwencirkels

{Op zaterdag 6 april heb ik meegedaan met de vrouwencirkel wat een super mooie en magische dag was dat. Ik heb het ervaren als thuiskomen bij jezelf en het gevoel v heel veel liefde te mogen ontvangen. Ik was daar samen met 5 andere mooi vrouwen en we werden liefdevol begeleid door Josje en Petra. Je krijgt bij hun echt het gevoel ze al langer te kennen, echt een warm bad. Ik heb een hele mooie dag ervaren met nieuwe inzichten. Ben heel dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken.
Claudia Schipper
{Vandaag een hele mooie transformatie beleeft samen met 5 andere vrouwen tijdens een vrouwenretreat bij Josje en Petra! Mocht je een volgende stap in je leven willen maken om meer liefde te ervaren vanuit jezelf, is dit het juiste adres.
Erica Schoeman
{Wat een mooie dag van ont-moeten, samen zijn, verbinding, naar binnen keren en transformatie. Het vrouwen retreat, een mix van krachtige technieken en plantmedicijn in lage dosis, dit samen brengt zo veel in beweging. Het samen komen met andere vrouwen doet dit al, maar met de begeleiding van Josje en Petra, gecombineerd met alles wat zij te bieden hebben is dit echt een dag met power. Ik heb de dag ervaren als krachtig, vol zachtheid en liefde, maar ook van intens loslaten en ontvangen van meer van onszelf. Wat een cadeau weer. Dankbaar. 🙏🤍
Annebel Wind
{Ik heb op 6 april deelgenomen aan het vrouwenretreat. Petra en Josje hebben ons, een groepje van 6 vrouwen, begeleid. Het was een ontzettend mooie dag met mooie vrouwen en een liefdevolle begeleiding. Deze dag zat erg mooi in elkaar met een cacao ceremonie gevolgd door een microdosering paddestoelen, een hypnose en wandeling met aansluitend , buiten, het was heerlijk weer, her medicijn rapé. Dit was voor mij een geweldige en mooie en fijne ervaring. In de middag nog een ademsessie. En ook nog verwend met een heerlijke ayurvedische lunch en diner. Kortom een hele fijne dag en alle lof voor Petra en Josje. Ik kijk echt met een heel fijn gevoel terug op deze dag en kan het iedereen aanbevelen dit ook een keer mee te maken.
Diny Verweij
{Ik heb erg genoten zondag, je bent een prachtig mens en wat is het toch heerlijk om op deze manier met elkaar verbonden te zijn. Het is echt voedend. Het was inderdaad een intense ervaring en die avond kon ik ook niet goed slapen. De ideeën over de uitbreiding van mijn bedrijf en me volledig op de coaching te richten, bleven maar komen. Ik heb zelfs in bed, onder de dekens om mijn man niet wakker te maken van alles genoteerd qua ideeën, want ze bleven maar komen. Ook best liggen zweten en intens gedroomd. Tevens 2x naar de wc geweest om letterlijk te “ont-lasten”. Klinkt misschien wat vies, maar ik vond het een goed teken. Ik kom zeker nog eens terug!
Kim
{Ik vond de vrouwencirkel weer superfijn! Heerlijk om even onder te dompelen en ik ben een groot fan van cacao geworden. Zo mooi hoe alles dan weer precies past en op z'n plek valt.
Brigit
{Prachtige ervaring afgelopen zondag tijdens de vrouwencirkel. Ik heb er een heel blij gevoel aan overgehouden. Een liefdevol gevoel.Mooie aanvulling op mijn i am reis. Ik wil zeker nogmaals deelnemen aan de vrouwencirkel.
{Vandaag heb ik een Vrouwencircel bijgewoond. Na het volgen van het Virtuele maagband-traject was dit het volgende op mijn pad. Er zat oud zeer en verdriet in mijn lijf en daar wilde ik iets aan doen. De ceremonie is bijzonder warm en liefdevol en heel verhelderend. Ik voelde mij er na “opgeruimd van” en dat is heel bevrijdend. Petra is een prachtige vrouw, die je helpt en steunt in moeilijke situaties. Ik kan deze Vrouwenceremonie daarom van harte aanbevelen. Dank je wel voor alles Petra. Jij hebt echt je roeping gevonden in het werk dat je nu doet…
Yvonne
{De vouwencirkels zijn zo fijn! Iedere keer kom ik weer een beetje dichter bij mijn eigen ik, mijn hart en gevoel. Je inspireert mij op mijn weg naar zelfliefde, en mijn zoektocht naar zachtheid en te leven vanuit liefde. Dank je wel daarvoor.
Esther
{Ik vond de vrouwencirkel magisch. Ik noem het magisch omdat ik geen idee heb wat er precies gezegd is door Petra, maar ik voelde me vol liefde en heel blij. De dagen na de ceremonie kwamen er allerlei bijzondere dingen op mijn pad. Ik durfde voor het eerst écht te kiezen voor wat ik al een tijdje wilde. Mijn innerlijk vuur is aangezet!
Yvette

Truffelceremonies

{Ik vond de paddenstoelenceremonie echt geweldig! Ik vind het echt een aanrader. Ik ging er met een bepaalde intentie heen, maar stond er ook open in. Ik heb tijdens de reis veel inzichten gekregen en ben deze nu aan het integreren. Ik vond de begeleiding heel goed, complimenten aan alle jullie alle drie. Jullie stralen zoveel liefde, rust en respect uit naar ons.
Ilse Hostee
{De ceremonie heeft mij gebracht dat ik nog meer de controle los kan laten en zien wat er gebeurt als je in vertrouwen ben dat het goed komt. Dit was voor mij de 3e ceremonie en ik kan het je aanraden als je antwoorden wil o.i.d. waar je met je verstand niet bij kan. Ook voor het oplossen en aankijken van emotionele en traumatische ervaringen en voor de gene die met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn is dit een mooie en leuke manier om weer verder te komen. Wat erg goed voelde bij binnenkomst was de kleine groep deelnemers en knusse huiskamerachtige setting. Van tevoren kende ik niemand persoonlijke maar dat veranderde vlug en al snel voelde het vertrouwd aan. De muziek tijdens de ceremonie was heel fijn en ondersteunend. Petra , Josje en Thijs zijn ervaren in dat gene wat ze doen en kunnen jou door moeilijke of emotionele of juist door hele mooie ervaringen heen helpen. Ook na afloop samen met elkaar de avondmaaltijd nuttigen en je ervaringen delen die je die dag heb opgedaan is een mooi onderdeel van zo’n ceremonie.
Peter Groot
{Wauw wat een beleving! Petra, Josje en Thijs zijn er echt voor je om je een onvergetelijke ervaring te laten beleven. De zorg en compassie die ze voor je hebben is warm en voelbaar. De dag zit ook uitstekend in elkaar; van het ontvangst tot en met het vertrek. Van de intentie zetten tot en met de beleving en de avondmaaltijd. Je bent hier in uitstekende handen.
Nico
{De paddenstoelenceremonie heb ik met grote dankbaarheid ervaren, als een cadeau voor mijzelf en de verandering die ik als persoon afgelopen jaar heb gemaakt. Deze reis begon ik als iemand die puur in zijn hoofd zat en uit connectie was met zijn gevoel en lichaam, de eerste mooie stappen heb ik gemaakt tijdens het transformatietraject. De ervaring tijdens de microhike heeft mij letterlijk laten voelen wat mij lichaam allemaal kan; de energie die ik kan laten stromen, in connectie kan staan met mijn medemens, de natuur en alles om mij heen. Tijdens de paddenstoelenceremonie heb ik mij volledig kunnen overgeven aan waar dit prachtige medicijn mij naar toe wilde laten gaan en welke emoties ik daarbij mocht voelen. Deze reis is nog zoveel mooier geworden doordat ik al deze stappen heb mogen zetten samen met Petra, Thijs en de rest van het team.
Jeroen
{Een intens gevoel van dankbaarheid en vertrouwen kwam tot mij tijdens de paddestoelenceremonie waar ik onlangs aan deelnam. In een kleinschalige groep weten Petra, Josje en Thijs een dusdanige veilige bedding te creëren, dat ik volledig de ruimte voelde om mezelf te kunnen en mogen zijn. Zo kon ik met alles wat er was en wat zich verder aandiende, mijn eigen diepe innerlijke reis maken. De intense inzichten die ik heb mogen ontvangen tijdens deze reis blijken nu al zo ontzettend waardevol. Nog niet eerder werd het geheel mij zo duidelijk getoond én gevoeld. Tijdens de ceremonie is er volop aandacht voor jou als deelnemer en heb ik mij tijdens de gehele duur enorm gezien en geliefd gevoeld. Ook na de ceremonie wordt er liefdevolle nazorg geboden waarin alle ruimte is voor het delen van wat het proces met je gedaan hebt en wat je daar eventueel verder nog in nodig hebt. Dank jullie wel lieve mooie begeleiders, voor jullie deskundige en super fijne aanwezigheid en begeleiding.
Claudia Sanna
{Intens dankbaar ben ik voor het prachtige transformatietraject en de plantmedicijnenreis die ik heb mogen maken. Het is wonderlijk hoe snel de positieve, mooie veranderingen plaatsvinden. Elk handvat dat wordt aangeboden is zeer waardevol en je kunt zelf kiezen wat het beste bij je past. Bij mij hadden de zelfhypnose, gecombineerd met de affirmaties en intenties meteen effect op mijn gezondheid en relaties. Dit werd versterkt door de adem- en klankschaaltherapie. De verbinding met gelijkgestemden, voelt als thuiskomen met als klap op de vuurpijl de plantmedicijnenreis, waarbij ik letterlijk de hemel op aarde heb ervaren. Mijn hele omgeving benoemt de verandering in mij, ik straal weer als nooit tevoren. Ik voel me gezegend dat ik Petra, Thijs, Josje heb leren kennen.
Annet Westerbeek