ervaringen van klanten

Recensies

recensies

Lees de ervaringen van anderen

Al zoveel mensen heb ik met behulp van hypnose kunnen helpen. Hieronder een greep uit hun ervaringen. Klik op de categorie van jouw keuze om hun bijzondere verhalen te lezen.

recensies

Stoppen met roken

{Ik rookte bijna een pakje per dag en had al 100 keer geprobeerd te stoppen. Ik vond de sessie bijzonder prettig, gemakkelijk, niet eng of vreemd, gewoon een ontspanningsoefening terwijl je naar iemand luistert die je je bepaalde dingen laat voorstellen. In het begin had ik nog weinig vertrouwen dat ik het echt zou gaan volhouden om te stoppen maar van lieverlee merkte ik steeds meer dat er echt iets was veranderd. En werd het steeds makkelijker. Ik heb al twee goede vriendinnen ook gemotiveerd om te gaan, ook stevige rokers, en die zijn inmiddels ook al meerdere maanden gestopt. Het was precies de hulp die ik nodig had om te kunnen stoppen. Het is wonderbaarlijk, hoe goed het heeft gewerkt.
Claudia de Zeeuw
{De direct na de sessie geen behoefte meer aan roken. Ik ben heel blij om te ervaren hoe een rookvrij leven voor mij is. En wil je daarvoor super bedanken voor jou hulp hiermee, ik weet zeker dat ik anders nog een roker was geweest en dat wellicht de rest van mijn leven zo zou zijn gebleven. Ik ervaar enorm veel rust nu de drang naar rook is verdwenen.
mystery person
R.
{Ik rookte ongeveer 2 pakjes per dag. De hypnosesessie was echt top! Ik moest er in het begin wel even doorheen, maar het was het waard! Dit is veruit de makkelijkste en allerbeste manier om te stoppen met roken. Vooral omdat de onrust nu uit mijn lijf is. Bedankt topper!
Merel den Hollander
{Ik had helemaal geen last van afkickverschijnselen, het gaat nu heel goed en ben erg blij dat ik een niet roker ben Ik heb de hypnotherapie als heel prettig ervaren, ook de zelf hypnotherapie wat ik toegestuurd kreeg vond ik ook heel prettig. Ik ben echt blij dat dit op mijn pad kwam!
Yvonne Gozeling
Stoppen met roken
{Ik vond de sessie heel gaaf. Ik voelde, ik zag, het werkte! Heel bijzonder om het zo te mogen ervaren. De eerste dagen had ik vooral een gevoel van verbazing. “normaal zou ik nu een sigaret opsteken, maar ik hoef dat nu helemaal niet. Er zijn zeker momenten van verleiding geweest, maar die kostte me geen moeite om opzij te zetten terwijl dit met andere stoppogingen zo goed als onmogelijk was. Hypnotherapie was voor mij een eenvoudige manier om sigaretten uit mijn leven te bannen.
mystery person
Marjolein Drupsteen
Stoppen met roken
{Ik was sceptisch maar ik ben nu echt een niet-roker! ik kan gewoon tussen rokers staan en het boeit me niet alleen dat ze zo stinken als ze gerookt hebben haha zo heb ik dus ook ooit geroken... Heerlijk dat ik nu niet meer buiten in de kou hoef te staan!
mystery person
Brenda Goedhart
Stoppen met roken
{Ik rookte alleen in het weekend of als ik alcohol dronk maar wilde hier graag vanaf. Ik vond de hypnose sessie heel prettig, ik had écht niet verwacht dat het zo goed zou werken! Ik heb eigenlijk geen moment meer trek of behoefte gehad aan een sigaret, meer dat ik dacht uit gewoonte dat ik sigaretten moest halen. Niet omdat ik trek had. Ik zou het iedereen aanbevelen om op deze manier te stoppen met roken. Ik heb het heel vaak geprobeerd om te stoppen, dit is echter tijdelijk gelukt en daarna verviel ik altijd weer in oude gewoontes. Nu heb ik totaal niet de behoefte! Ik ben blij dat ik op deze manier heb kunnen stoppen met roken!
Lennard Beukers
Stoppen met roken
{Ik wilde graag stoppen met roken voor mijn gezondheid en om een sterke moeder te zijn. Ik was meteen na de sessie een niet-roker. Heel bizar.Ik beveel het dan ook iedereen aan. Je stopt zonder een centjes pijn. Nooit meer verlangen naar een sigaret. Een sigaret brengt geen rust, alleen maar stress, altijd bezig met je volgende rookmoment en of je nog genoeg sigaretten hebt. Niet roken geeft zoveel rust en extra tijd!!
mystery person
Cara Molenaar
Stoppen met roken
{Ik was een stevige roker, maar heb meteen na de sessie geen enkele behoefte meer gehad om te roken! Het is echt heel makkelijk om met hypnotherapie te stoppen! De sessie zelf vond ik heel goed en rustgevend.
J. Weijers
Stoppen met roken
{Ik was helemaal klaar met het roken. Ik rookte al 20 jaar een pakje per dag. Ik ben naar Petra toegegaan voor een hypnose-sessie en ben heel blij dat ik bij haar ben geweest. Ik ben een heel nuchter type en was eigenlijk wel een beetje sceptisch. Dat ik na de sessie naar buiten stapte geloofde ik er ook nog niet in. Ik had nl niet echt het idee dat ik onder hypnose was geweest. Toch is het mij niet eerder zo makkelijk afgegaan! Natuurlijk moet je er zelf ook wat voor doen, maar je vaste rookritueel worden doorbroken door de hypnose en zitten niet langer in je systeem. Ik zou hypnotherapie aan iedereen aanraden, zelfs al denk je er te nuchter voor te zijn. Het werkt!
mystery person
Loes
Stoppen met roken

referenties

Virtuele maagband

{Gestopt met roken en daarnaast ook nog eens afvallen. Kan dat? Ja hoor, met behulp van Petra is dat prima te doen. Sterker nog.. het gaat gewoon vanzelf! Sinds de stoppen met roken sessie heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Het voelt nu zelfs alsof ik nog nooit heb gerookt. Het is nu ongeveer 3 maanden terug. En ik voel me zo vrij!! Zelfs op feestjes, waar ik zo bang voor was, gaat het mij gemakkelijk af. Ik was zo enthousiast en was ook zo overtuigd van Petra haar kunnen dat ik mij meteen heb aangemeld voor de virtuele maagband. Twee weken terug hebben we als groep de laatste sessie gehad. Met pijn in mijn hart. Want ik heb een mooie band met iedereen opgebouwd. Maar gelukkig houden we contact. Ook een cadeautje.. Maar wat een mooie reis was dat. Geloof me, het is meer dan alleen een virtuele maagband. Alles werd bij ons aangepakt. Gezond eten, meer bewegen, meer water drinken. Alles waar ik zoveel moeite mee had, gaat nu gewoon vanzelf. Maar ik heb echt het idee dat bij mij de kern is aangepakt. Jarenlang heb ik de overtuiging gehad het niet waard te zijn. Waardoor ik slecht voor mij zelf ging zorgen. Werd steeds dikker, rookte als een ketter. vond mezelf lelijk. Ik gunde mijzelf niets.. ja, een zak chips.. als ik me rot voelde. Maar door de hypnose is er zoveel gebeurd in mijn onderbewustzijn en tevens bewustzijn. Dat ik weet dat ik het waard ben. Wat nou zak chips! Ik ga gezond eten.. want dat is goed voor me. En ik ben het waard om gezond te leven. Ik ben het overigens ook waard om soms een wijntje te nemen en wat chips. Maar met mate en nog het allerbelangrijkste.. zonder schuldgevoel. Want dat was voor mij altijd weer een reden om het op te geven. Het beste cadeautje allertijden.. wat een bevrijding. En nu komt het.. ik ben gaan nadenken wat mijn beperkende overtuiging 'ik ben het niet waard' mij vroeger in de weg heeft gestaan. Ik moest meteen denken aan een bruiloft. Mijn vriend en ik zijn na bijna 20 jaar samen nooit het huwelijksbootje ingestapt.. Waarom? Ik ga toch niet lelijk en dik in een trouwjurk voor het altaar staan? Dankzij het hele proces kan ik weer naar mezelf lachen als ik in de spiegel kijk. En heb ik 4 juli 2022 mijn 'aanstaande' ten huwelijk gevraagd.
mystery person
Anoniem
Virtuele Maagband
{Ik ben bijzonder verrast door het maagbandtraject wat ik bij je heb gevolgd. Al na de eerste sessie bemerkte ik bij mezelf een verandering in mijn relatie tot eten in het algemeen. Ik had geen behoefte meer aan suikers, aan al dan niet gezonde hapjes tussendoor, en verlangde naar de gezonde maaltijden. Ik at duidelijk minder en val nog steeds moeiteloos af. Wat ik heel fijn vond was dat de aandacht niet perse gericht was op voeding tijdens de sessies maar op 'je goed voelen'. De positieve insteek, die gericht is op de onderliggende zaken zonder te graven maar te vertrouwen op de wijsheid van het eigen vond ik fijn. Gericht zijn op het laten groeien van (zelf-) vertrouwen, liefde, plezier en dankbaarheid sprak mij zeer aan. Petra , ik heb jouw professionele, open en ontspannen houding tijdens de sessies als erg prettig ervaren. Dankjewel! En ja, ik kan het anderen zeker aanraden.
Anoniem
Virtuele Maagband
{Ik heb het maagbandtraject als heel bijzonder ervaren. Vooral omdat zowel lichamelijk als mentaal dingen zijn veranderd. Iedere bijeenkomst werd er en ander onderwerp aangepakt en zo iedere keer weer een deel van onze gewoonten aangepakt. Ik zou hypnotherapie zeker aanbevelen!
mystery person
Mariska
Virtuele Maagband
{Allereerst bedankt voor deze bijzondere ervaring en de hulp bij de strijd die voor mij eigenlijk al verloren was en ik nu met volle moed weer wil overwinnen. Het traject was heel fijn ik ging er open minded in en ben verbaasd wat er met mijn lichaam is gebeurd. Mijn lichaam is echt aan het veranderen, dat voelt zo fijn! Dat je dit als groep doet vind ik heel erg fijn! Je deelt met elkaar hoe jij de dingen aanpakt en hierdoor kan je een ander helpen maar zelf ook geïnspireerd raken door iemand anders. Je ziet hoe iedereen groeit en veranderd maar ook hoe moeilijk de strijd soms is of is geweest en daardoor kan je vertrouwen bij elkaar vinden. De benadering van Petra is erg fijn ze confronteert je niet met de dingen waar je je onzeker over voelt maar door middel van de sessies zorgt ze dat je een positieve kijk krijgt op die onzekere kanten van jezelf. Ik zou hypnotherapie zeker aanbevelen! Het is een manier om jezelf meer te ontwikkelen je lichaam beter te leren kennen en gezonder te gebruiken. Het zorgt ook voor rust en regelmaat in je leven. Graag wil ik weten wanneer de apk sessies ongeveer zijn ik denk dat 9 oktober misschien te snel is maar misschien wel verstandig als die andere weer te lang duren. Ik hoor het wel.
Patty Smid
Virtuele Maagband
{Ik heb het maagbandtraject als heel positief ervaren. Ik had er erg veel zin in en vond het ook wel spannend. Ik wist niet wat me te wachten stond en was nog nooit onder hypnose geweest. Ik heb veel inzichten gekregen, heb dieper over dingen nagedacht en ik denk dat ik ook wel wat dingen uit mijn verleden heb opgeruimd wat al dan niet met het overgewicht te maken had. Wat ik er allemaal veranderd is? Bewuster omgaan met de eetmomenten (de tijd nemen). Beter luisteren naar het vol=vol gevoel. Mijn bord niet leeg eten als ik geen trek meer heb (ik ben geen vuilnisbak). Niet meer de hele dag bezig met eten (3 maaltijden per dag geeft rust). Niet bezig met een dieet. Eten wat je wilt (wel gezond) tot het voldaan gevoel. Meer gezonde keuzes maken en lekkere dingen makkelijk kunnen laten liggen. Dat was wat ik had gehoopt :-). Ga zo door!
mystery person
Ellen B.
Virtuele Maagband
{Ruim een jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Petra  en wat heeft dat veel goeds teweeg gebracht. Ik ben inmiddels 24 kilo afgevallen. Zó ontzettend fijn en gaaf, dat had ik nooit van tevoren nooit durven dromen!! Het ging als het ware 'vanzelf'. De hypnosesessies heb ik als heel fijn ervaren. Petra is een lief en rustig persoon en luistert goed naar je. Ze stelt je goed op je gemak. Tussen de drie maaltijden door had en heb ik helemaal geen honger. Ongelooflijk, dat had ik totaal niet verwacht, er kon altijd wel eten in namelijk! Gelukkig is dat dus niet het geval, anders wordt het denk ik erg lastig om je aan de drie maaltijden te houden. Nu gaat het als het ware vanzelf; het kost me meestal totaal geen moeite om niet tussendoor te mogen eten. Ik vind het ook wel lekker rustig zo op de één of andere manier om niet met tussendoortjes bezig te hoeven zijn. Ik zou hypnotherapie zeker aanbevelen. Ik voel me o.a. veel fijner, zekerder en fitter: de trap oplopen gaat bijv. veel makkelijker, voorheen kwam ik ik hijgend boven! Door de vele kilo's die eraf zijn, ben ik zo'n drie kledingmaten 'gekrompen'?. Dat is zó fijn dat ik nu héérlijk kan shoppen en ook eindelijk eens leuke jurkjes, shirtjes en noem maar op aan kan! Echt een heerlijk gevoel! Zonder Petra had ik dit nooit bereikt, ik ben héél blij dat ik haar heb 'ontdekt'. Ook al is het echt niet altijd even makkelijk. Er zijn best momenten dat ik het ook even lastig heb. Maar die zijn er gelukkig niet vaak en daarna is het dus de draad weer oppakken en gáán! Dankjewel (nogmaals) lieve Petra, voor alles!! Wat fijn dat jij mijn leven een stúk leuker hebt gemaakt!
mystery person
D. Biana
Virtuele Maagband
{Samen met mijn man ben ik bij Petra geweest voor het virtuele maagband traject. Beide zijn we in 3 maanden 15 kilo afgevallen!!! Ik had van tevoren wel vertrouwen in hypnose, maar had niet verwacht dat het echt zo goed zou helpen. Hypnose is echt niet eng, je bent niet helemaal weg. Het heeft meer iets weg van meditatie. Ik zou hypnotherapie zeker aan anderen aanbevelen. Dit heb ik inmiddels ook gedaan!! Je hoeft geen dieet te volgen. Je eet wat minder, want je hebt ook minder trek. En de behoeft aan zoet is gewoon een stuk minder of is er helemaal niet. Petra, ik zou iedereen aanbevelen naar jou in Castricum te gaan! Mochten er mensen zijn die twijfelen, laat ze contact met me opnemen. Wij hebben het bij jou als zeer goed ervaren en je hebt ons ontzettend geholpen om binnen 3 maanden, 15 kilo kwijt te raken. Natuurlijk moet je je best doen, maar het gaat door de hypnose een stuk makkelijker. Anders hadden we dit echt niet zelf gered. Uiteraard gaan we door met de nieuwe lifestyle!
mystery person
Marcella Ulendorp
Virtuele Maagband
{Via via kwam ik bij Petra terecht en heb ik bij haar een virtuele maagband laten plaatsen. Ik heb de sessies als enorm prettig en ‘warm’ ervaren. Petra heeft geduld en voelt haar cliënten feilloos aan. Ze stelt je op je gemak en stelt zich enorm open voor je, waardoor je je makkelijk laat begeleiden door haar op jouw persoonlijke pad. Ik ben een vrij nuchtere vrouw en stond, daardoor wellicht, wat sceptisch tegenover de hypnose, maar ben er open in gegaan. Ik heb de hypnose als enorm prettig ervaren. Ik ‘was er’, maar ook weer niet. Ik merkte dat het echt mijn onderbewustzijn was, dat antwoordde op de (open) vragen die Petra me stelde. Hierdoor heb ik veel inzichten gekregen over hoe en waarom ik bepaalde dingen doe én waar ik nou echt behoefte aan heb. Mijn insteek was om beter voor mijn lijf te zorgen en gezonder te worden. En dat is gebeurd! Op de een of andere manier heeft Petra, tijdens de hypnose sessies, mijn onderbewustzijn dermate aangesproken, dat ik na jaren van niet sporten en ongezond(er) leven, me ertoe ben gaan zetten om te gaan hardlopen en ‘liever’ voor mijn lijf te zijn. Ik denk veel meer na wat ik in mijn mond stop en stel als regel dat het doorgaans goed en voedzaam moet zijn, en daar voel ik me heerlijk bij! Sinds de laatste hypnose sessie ren ik 2 – 3 keer per week en is mijn lijf en gezondheid enorm verbeterd. Mijn lijf is strakker, kleding zit beter, ik heb meer spieren en mijn energieniveau is vertienvoudigd! Dus voor mij was het traject precies wat ik nodig had – leren luisteren naar mijn innerlijke stem en beter zorgen voor mijn prachtige lijf.
mystery person
L Sokker
Virtuele Maagband
{Ik had al vele diëten gedaan, maar viel elke keer weer terug in mijn oude eetgedrag. Het welbekende jojo-effect dus. Ik was vooral een emotie-eter. Toen ik op de site en social media van Petra las over de virtuele maagband, leek dat bijna te mooi om waar te zijn en werd ik er heel nieuwsgierig naar. Ik besloot uiteindelijk om ervoor te gaan. Het was heerlijk en bijzonder om in de stoel plaats te nemen, te ontspannen en alles over me heen te laten komen. Petra heeft een heel prettige stem, is rustig en geeft vertrouwen. Ik heb betreft eten een soort rust over me heen gekregen. Ik ben niet meer de hele dag bezig met wat ik wel móet eten en niet mág eten en ik heb genoeg aan drie maaltijden per dag, zonder tussendoortjes. Ik ben niet meer continu in strijd met mezelf of ik iets wel of niet zal nemen, maar kies bewust voor bepaalde producten. En het kost me allemaal weinig moeite, dat is zo fijn! Toen we vorige week een week op vakantie waren, heb ik zo’n relaxte vakantie gehad. Natuurlijk eet je anders dan thuis, maar vakantie was voor mij altijd een moment om helemaal los te gaan en eigenlijk voelde ik me dan de hele tijd heel opgeblazen en was ik continu met m'n figuur bezig op een negatieve manier. Nu was het zo anders en zo ontspannen. De vakantie draaide niet meer om eten, maar om genieten op alle fronten! Ik zou hypnotherapie zeker aanbevelen als je wilt afvallen. Het heeft mijn eetgedrag écht veranderd en voel me er heel goed bij. Dat zou ik een ander ook gunnen. Dankjewel Petra, dat jij dit bent gaan doen en dat je dit zo goed kan! Ik ben zo blij met alle veranderingen in mijn eetgedrag en de kilo’s die er al af zijn! Keep up the good work!
afvallen, virtuele maagband
Marieke Labots
Virtuele Maagband
{Ik heb de hypnosesessie als positief ervaren. Het is een heel fijne ervaring. Petra is een lief en rustig persoon en luistert goed naar je. Ze stelt je goed op je gemak. De maagband werkt heel goed voor mij! Ik merkte meteen dat ik tussen de drie maaltijden door helemaal geen honger had (heb). Gelukkig. Dit had ik wel verwacht namelijk. Het kost me geen moeite om niet tussendoor te eten. Ik merkte ook dat ik bij het ontbijt en de lunch genoeg heb aan minder grote maaltijden. Ik heb na bijvoorbeeld twee crackers en een glas melk genoeg, terwijl ik eerst dus meer at. Verder merk ik dat als ik een keer 'buiten m'n boekje ben gegaan', dat geen ramp is. Waar je bij diëten en andere manieren van afvallen dat allang als falen had gezien en dacht: "Zie je, ik kan het echt niet" en het alweer opgaf, pak je bij dit traject de draad de volgende dag, of zelfs dezelfde dag al weer op en ga je gewoon weer door met waar je aan begonnen bent. Je ziet het niet als falen; je ziet het als een moment waar je heerlijk van genoten hebt en gaat daarna gewoon weer door met het traject alsof er niks aan de hand is. Wat ik ook merkte, is dat na al zo'n twee weken m'n onderbroeken wijder gingen zitten! Was ook een heel fijne verandering??! Ik zou hypnotherapie zeker aanbevelen. Ik ben nu ruim 3 maanden bezig en vind dat ik al een mooie 'tussenstand' heb bereikt. Ben nu zo'n 12 kilo afgevallen, dus dat is fantastisch! Ik voel me daardoor ook veel fitter: de trap oplopen gaat bijv. veel makkelijker, voorheen kwam ik ik hijgend boven! En ook wandelen gaat als een speer, m'n vriend zei laatst zelfs dat ie het heerlijk vond dat ik nu niet meer zo slenter, eindelijk liep ik 'ns in zijn tempo ?. Ook dat is trouwens door de hypno-therapie 'aangewakkerd': eerst kon ik mezelf niet ertoe zetten om van die bank af te gaan en een half uurtje te gaan wandelen. Doordat Petra in de tweede sessie daarop heeft ingehaakt wandel ik nu zeker zo'n 4 keer in de week. Ik ben heel blij dat ik Petra heb 'ontdekt', zonder haar had ik dit nooit bereikt. Er zijn best momenten dat ik het ook lastig heb, maar die zijn er gelukkig niet vaak en zoals genoemd kan je de draad daarna weer oppakken, in tegenstelling tot bij andere manieren van afvallen die ik eerder heb gedaan. Dus ben ik even blij dat Petra een hypnopraktijk is begonnen! En vele anderen met mij denk ik!
mystery person
Anoniem
Virtuele Maagband

referenties

Transformatietraject

{De reden dat ik het transformatietraject ben gaan doen is omdat is rust en ontspanning zocht in mijn hoofd en lijf. Ik had niet verwacht dat ik er zo goed op zou reageren! Ik heb het ervaren als iets heel moois en zou het iedereen aanraden als je er zelf niet meer uit komt net jezelf. Het traject is super goed opgepakt. Ik heb er elke dag nog profijt van. Petra luisterde heel goed en straalt veel rust uit en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Er is een totale verandering in ritme. Rust in mijn hoofd en ik weet precies wat ik moet doen als het te veel wordt. Superblij mee!
Hennie de Vries
Transformatietraject
{Angsten loslaten en meer zelfvertrouwen krijgen, dat was voor mij reden om het transformatietraject te gaan doen. Ik heb het ervaren als heel fijn, liefdevol en bijzonder. De magische spiegel was een ervaring die ik mij nooit had kunnen voorstellen, dat moet je zelf ervaren. Het helpt mij om in mijzelf te geloven ook mede door het visualiseren. Het is heel fijn dat ik nu de zelfhypnose thuis kan doen, dit helpt mij om het gevoel vast te houden. Het transformatietraject was voor mij een soort boost, ik kreeg er energie van en zat in een soort flow waarbij ik uitkeek naar de volgende sessie. Petra heeft een open houding en de wijze van informatie delen is heel toegankelijk, begripvol en inlevend. Ik beveel het traject zeker aan. Er is niets engs en zweverigs aan, het brengt je in contact met jezelf en het helpt je echt om over je eigen drempels heen te stappen.
mystery person
M. Jan
Transformatietraject
{Het transformatie traject heb ik als erg prettig ervaren. Het heeft mij positief verrast.  Petra creëert een sfeer waarin je je op je gemak voelt. Ik ben iemand die het erg lastig vindt om me open te stellen, maar zij krijgt het voor elkaar. De inhoud van het traject sloot aan bij wat ik nodig heb. Bij de bijeenkomsten gingen we goed de diepte in. Er was genoeg ruimte voor ieders inbreng en uitdagingen, ervaringen werden uitgebreid besproken. Daarnaast krijg je elke dag waardevolle tips. Ik ben gaan luisteren naar mijn lichaam, quality time voor mezelf gaan plannen en heb zelfliefde leren geven. Iets wat naar mijn mening erg onderschat wordt. Hierdoor voel ik mij meer ‘zen’ en sta ik veel meer ontspannen in het leven en kijk anders naar gewichtige zaken.  Het traject heeft me wel een flinke duw in de goede richting gegeven.
Susanne  Brave
Transformatietraject
{Ik heb het transformatietraject als heel fijn ervaren. Ik ben weer vol energie, voel me lichter en heb er weer zin in! De miracle mornings zijn echt een onderdeel van mijn dag geworden en ik lees en luister nu veel meer over zelfontwikkeling. Ik zou dit traject zeker aanbevelen en ik vind dat iedereen moet weten dat hypnotherapie absoluut niet zweverig is!! Het is gewoon een hele ontspannen situatie waarbij je de kern van je probleem aanpakt. Al dacht ik in eerste instantie dat een groepstraject niet echt wat voor mij was, dat bleek helemaal niet zo te zijn! We konden elkaar juist goed aanvullen in de groep, ik heb het als heel positief ervaren!
Marieke Labots
Transformatietraject
{In eerste instantie was ik wat sceptisch, maar al durende het traject begon ik mij iets meer open te stellen voor het traject en merkte ik vorderingen in mijn te behalen doelen. Ik ben door het traject zelfverzekerder geworden, ik luister meer naar mijn gevoel en ik trek mij de mening van anderen minder aan. Ik leef nu minder gehaast, ik luister meer naar mijn gevoel en ik kan meer loslaten. Ik leef meer in het moment en ik let meer op mijn ademhaling waardoor ik mij vervolgens minder snel gestrest voel, dus ik heb meer innerlijke rust.
mystery person
R. Zwaab
Transformatietraject
{Tot op heden lukt het mij om de uitdagingen vol te houden. Ik sta met gemak vroeger op en verheug mij er op om naar buiten te gaan en onder begeleiding van alle vogelconcerten een stuk te lopen. Nu werkt het weer tot nog toe enorm mee, dus boffen we extra. Dit nieuwe ochtend ritueel heeft mij nu al veel opgeleverd. Ik heb een avondritueel ingevoerd en het lijkt er op dat ik minder onrustig slaap. De tip van storytel is super! Ik heb het boek van de Miracle Morning geluisterd en ik start nu met Edwin Selij. Ik aan het Moodboard gewerkt, ik ben wel lang bezig geweest, maar ik voelde geen druk om te presteren, het was leuk om te doen!! Ik ben heel blij dat ik met dit traject gestart ben, ik kijk uit naar de rest van de bijeenkomsten, mailtjes en uitdagingen.
mystery person
Anoniem
Transformatietraject
{Ik kan iedereen die niet lekker in z’n vel zit of even niet weet hoe je verder moet in het leven aanraden om dit traject te volgen. Na een individuele sessie met Petra word je aangemoedigd gedurende twee maanden ander gedrag te gaan doen op weg naar een betere versie van jezelf. Hiervoor krijg je elke dag een persoonlijke e-mail met een veranderadvies, zowel op mentaal als lichamelijk gebied. Wat me aanspreekt is dat op meerdere vlakken en invalshoeken het veranderproces belicht is. De groepstraining heeft absoluut een toegevoegde waarde en is motiverend. Door het luisteren naar de ervaringen van de anderen in de groep kreeg ik nog wat extra wijze lessen mee. Ik heb geleerd om werk- en privé situaties op een positieve manier te benaderen, zodat ik mezelf er echt goed bij voelde. Ik deed het traject in een drukke en hectische periode waardoor ik de aangereikte theorie direct in de praktijk kon toepassen. Ten slot Petra is open, eerlijk, confronterend, respectvol en duidelijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!
mystery person
Anoniem
Transformatietraject