Het transformatietraject

Word de beste versie van jezelf!

“Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg” – Albert Einstein

Een zin die ik heel vaak gebruik. Want als jij iets wilt veranderen, als jij van je angsten of onzekerheid af wilt, als je iets nieuws wilt leren en jezelf verder wilt ontwikkelen, dan zal je iets anders moeten doen dan wat je tot nu toe gedaan hebt. Als je blijft doen wat je altijd deed, dan krijg je namelijk wat je altijd kreeg.

Dus om te kunnen veranderen zal je uit je comfortzone moeten stappen. En ja…dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. Van nature wil je brein namelijk liever dat alles bij het oude blijft. Dat oude voelt veilig en vertrouwd. Het voelt daarom soms enorm ongemakkelijk, spannend of misschien wel eng wanneer je zaken in je leven wilt veranderen.

Daarom heb ik dit traject ontwikkeld. Wanneer je namelijk het lef hebt om die stap naar verandering maken, kan het leven opeens zoveel mooier worden! Daarbij kun je misschien best wat hulp gebruiken. Je hoeft het niet alleen te doen!

transformatie traject
Tijdens het transformatietraject help ik jou, om op een veilige manier, uit die comfortzone te stappen. Zo kun je persoonlijke groei realiseren en jouw doelen bereiken. Hierbij maak ik onder andere gebruik maak van hypnotherapie. Hypnotherapie zorgt er namelijk voor dat er als vanzelf nieuwe gedragspaadjes in je brein worden gecreëerd. Hierdoor wordt de weerstand naar de verandering minder en is het een stuk makkelijk om de gewenste verandering ook daadwerkelijk door te voeren! En wanneer dat gebeurt: verwacht dan transformatie, persoonlijke groei en ontwikkeling, meer levensgeluk en….een tikkeltje magie!

“Wat voor cijfer geef jij jouw leven op dit moment?
Neem jij genoegen met een magere 6 of gun jij jezelf een dikke 10?
Als je het mij vraagt zijn alle cijfers beneden de 10 een reden om met jezelf aan het werk te gaan, want waarom zou jij jezelf minder gunnen dan het allerbeste?”

Herken je dit?

 •  Je geeft jouw leven een laag cijfer en je zou dit graag willen veranderen.
 • Je ervaart angsten of onzekerheid die jou tegenhouden te doen wat je écht zou willen doen.
 • Je zet jezelf vaak op de tweede plek en je zou dit graag willen veranderen.
 • Je vindt het soms lastig om je bed uit te komen omdat je geen doel hebt voor de dag en je wilt dit graag veranderen.
 • Je bent geïnteresseerd in spiritualiteit en je zou het leuk vinden hier meer over te leren.
 • Je wilt het maximale uit jezelf halen.
 • Je houdt van een uitdaging.

Een of meerdere punten met JA beantwoord?
Dan is het transformatietraject misschien wel iets voor jou! 

transformatie coach

zonder modder, geen Lotus

Het transformatietraject

In een traject van 2 maanden daag ik jou uit het allerbeste uit jezelf te halen.

Want wat als jij jezelf iedere dag een beetje verder zou kunnen ontwikkelen? 

Wat als jij iedere dag een beetje meer zou leren over jezelf en alle mogelijkheden in dit leven? 

Wat als jij iedere dag een klein beetje wordt uitgedaagd om buiten je comfortzone te stappen en deze zo steeds groter te maken?

Wat als je daar dan ook nog in gemotiveerd en gestimuleerd wordt door iemand die aan de zijlijn met jou meeloopt in dit proces? 

Wat zou er dan allemaal kunnen veranderen? 

Waarom dit traject?

Om je uit te leggen hoe dit traject is ontstaan, neem ik je mee in een stukje persoonlijke geschiedenis. Want voordat ik dit transformatietraject kon ontwikkelen mocht ik eerst zelf een volledige transformatie ondergaan.

Het was oktober 2017 toen ik te horen kreeg dat ik borstkanker had. Een diagnose waardoor voor mij alles anders werd. Want mijn leven, en dat van mijn jonge gezin, komt ik één klap tot stilstand.

Op het moment van de diagnose gaat het helemaal niet zo goed met mij. Ondanks dat ik alles voor elkaar heb met mijn prachtige gezin, een prima baan en een mooie woning, ben ik niet echt gelukkig. Ik ben ontevreden over mijn werk, ervaar veel onrust in mijn lijf en in mijn hoofd. Ik heb last van stemmingswisselingen. Ik ben vaak ontevreden over mezelf en over mijn leven. Genot zoek ik buiten mezelf door te veel eten, te roken en alcohol en drugs te gebruiken. Hoewel ik al lange tijd wil stoppen met dit destructieve gedrag lukt het me niet dit te veranderen. Wat is ook doe….

Totdat ik er dus “bij neer val”. Met de diagnose borstkanker in mijn zak is er wat mij betreft geen andere optie meer. Het is tijd om heel hard met mezelf aan het werk te gaan.

Op dat moment klinkt er een onvervalste stem die mij vertelt dat dit alles een reden heeft. Ik voel een sterk verlangen om alles uit deze situatie te halen wat erin zit en ik pak alles aan wat mij verder kan helpen. Healings, readings, sjamanen, cursussen, boeken, coaches, hyponose-sessies en ayahuasca ’s. Ik begin dagelijks te wandelen, hoe slecht ik me ook voel. Ik jank, huil, schreeuw en meld me aan bij de Jellinek om van mijn verslavingsgedrag af te komen. Ik stort me op kennis over leefstijl en voeding en ga een week detoxen op Ibiza. De plek waar ik een verlichtende ervaring ontvang en spiritueel openbreek.

De nieuwe ik is geboren en ik laat me nog tijdens mijn ziekteverlof omscholen tot hypnotherapeut. Alles begint te stromen en mijn dromen worden werkelijkheid. Ik heb mijn zielspad gevonden. In de jaren die volgen groei ik als hypnotherapeut en ondernemer. Hypnotherapie Castricum groeit tot een goedlopend bedrijf. Ik help op dat moment met name mensen met stoppen met roken, afvallen middels de virtuele maagband en met angsten en fobieën.

Als therapeut kom ik er al snel achter dat ik mij het allerfijnst voel wanneer ik in groepen werk. Ik geloof enorm in de kracht van samen en ervaar dan ook een positieve uitwerking op de resultaten van mijn diensten wanneer ik het stoppen met roken- en het virtuele maagband traject in groepsverband ga aanbieden. Het is zo mooi om te zien hoe deelnemers elkaar motiveren en stimuleren om eindelijk DE stap te maken die verandering mogelijk maakt. Ik begin te dromen over het aanbieden van een traject met meer diepgang. Een traject waarin ik al mijn kennis kan bundelen zodat ik deelnemers alles kan leren wat ik de afgelopen jaren zelf heb geleerd. Een traject waarin ik jou kan uitdagen om dichter bij je ware essentie te komen, dichter bij de kern….bij wie je werkelijk bent. Ik droom ervan jou te leren dat je niet eerst iets heel heftigs hoeft te ervaren om lekkerder in je vel te komen zitten. Een traject waardoor je meer zelfvertrouwen zal ervaren, vrij kunt komen van angsten. Een traject wat je leert om iedere dag het allerbeste uit jezelf te halen.

Ik begin te schrijven en zo wordt eind 2020 het transformatietraject geboren. Een traject dat jou helpt om meer bewustzijn te creëren. Om daardoor in staat te zijn iedere dag de keuzes te maken die jou helpen een mooier leven te leven. Een traject dat bedoelt is jou een transformatie te laten ondergaan waardoor je een blijvende, positieve, verandering kunt realiseren die jou weer verder helpen op jouw levenspad.

Inmiddels heb ik al meerdere groepen mogen coachen binnen dit waardevolle traject. Mede dankzij de feedback die ik vroeg, kon ik dit traject herschrijven en is er sinds kort een nog betere versie ontstaan, die voor nog meer mensen toegankelijk is geworden.

Met behulp van verschillende technieken (denk aan hypnose, ademcoaching, EFT, spiegeloefeningen) help ik jou uit je oude patronen en verhalen te stappen. Zo kom je meer in het hier en nu, waardoor je steeds een beetje dichter bij je ware essentie kunt komen.

Lijkt dat jou wel wat? Voel jij na het lezen van bovenstaande informatie een positieve sensatie in je lichaam? Een kriebel in je buik? Of je hart die een sprongetje maakt? Ben je nieuwsgierig? Laat me dat weten!! Je bent van harte welkom om samen met mij de grenzen van jouw comfortzone te komen ont-dekken en op een liefdevolle manier te verruimen.

Al velen gingen jou voor:

Ik heb het transformatietraject als heel fijn ervaren. Ik ben weer vol energie, voel me lichter en heb er weer zin in! De miracle mornings zijn echt een onderdeel van mijn dag geworden en ik lees en luister nu veel meer over zelfontwikkeling. Ik zou dit traject zeker aanbevelen en ik vind dat iedereen moet weten dat hypnotherapie absoluut niet zweverig is!! Het is gewoon een hele ontspannen situatie waarbij je de kern van je probleem aanpakt. Al dacht ik in eerste instantie dat een groepstraject niet echt wat voor mij was, dat bleek helemaal niet zo te zijn! We konden elkaar juist goed aanvullen in de groep, ik heb het als heel positief ervaren!

Marieke Labots

Het transformatie traject heb ik als erg prettig ervaren. Het heeft mij positief verrast.  Petra creëert een sfeer waarin je je op je gemak voelt. Ik ben iemand die het erg lastig vindt om me open te stellen, maar zij krijgt het voor elkaar. De inhoud van het traject sloot aan bij wat ik nodig heb. Bij de bijeenkomsten gingen we goed de diepte in. Er was genoeg ruimte voor ieders inbreng en uitdagingen, ervaringen werden uitgebreid besproken. Daarnaast krijg je elke dag waardevolle tips. Ik ben gaan luisteren naar mijn lichaam, quality time voor mezelf gaan plannen en heb zelfliefde leren geven. Iets wat naar mijn mening erg onderschat wordt. Hierdoor voel ik mij meer ‘zen’ en sta ik veel meer ontspannen in het leven en kijk anders naar gewichtige zaken.  Het traject heeft me wel een flinke duw in de goede richting gegeven.

Susanne  Brave

Ik heb echt al van alles gedaan in mijn leven en zocht naar rust en ontspanning in mijn lijf en hoofd. Ik heb het traject als iets heel moois ervaren; Ik had niet verwacht dat ik er zo goed op zou reageren! Ik kan iedereen aanraden als je er niet meer zelf uitkomt. Ik vond de benadering tijdens het traject heel goed. Ik heb er nog iedere dag profijt van. Petra luisterde heel goed en straalt veel rust uit. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Nu ervaar ik een totale verandering in mijn ritme. Meer rust in mijn hoofd en ik weet precies van ik moet doen als het teveel wordt. Daar ben ik super blij mee! Ik zou het traject zeker aanbevelen! Het verandert je leven. Ik wil Petra super bedanken voor deze mooie ervaring en dat ik een mooiere versie van mezelf hebt gevonden!
Henny de Vries

Heb jij door het lezen van dit alles zin om met jezelf aan het werk te gaan? Is het tijd om die stap naar verandering te zetten? Meld je dan nu aan voor dit levens-veranderende traject.

Wat krijg je allemaal?

 • 4 groepssessies in kleine groepjes van maximaal 6 personen
 • Dagelijkse ondersteuning middels geleide zelfhypnose
 • 3 sessies waar je thuis onbeperkt toegang tot hebt
 • 30 dagen lang dagelijkse begeleiding en motivatie
 • Kennismaking met de kracht van pure cacao
 • Kennismaken met de kracht van ademen (onder begeleiding van Ademcoach Jolanda Bleijendaal en mijzelf)

Investering – € 444,-

Agenda

Start 23 december

(nog 1 plek beschikbaar)

Zaterdag 23 december
start traject met een cacaoceremonie inclusief rapé (cacao opent het hart, rapé zorgt voor aarding, en het opruimen van energetische blokkades)
Dit in combinatie met een transformatieprotocol en energetisch werk waarin we met name werken met het activeren van innerlijke kracht en wijsheid

Zaterdag 27 januari – Micro-hike
Tijdens deze sessie gaan we met een lage dosering truffels (werkzame stof psilocybine) het bos in. Een combinatie van de psilocybine, ademwerk, hypnose zorgt vaak voor diepgaande heling op verschillende lagen.
Belangrijk om te weten is dat we hier werken met een psychedelicum. Weliswaar in een lage dosering, maar het is belangrijk dat je voor jezelf voelt dat het kloppend is om hiermee te werken. Psilocybine gaat niet samen met alcohol, drugs, of anti-depressiva. Voorafgaand sturen we je een intakeformulier voor screening.

Zaterdag 3 februari – BRTT- sessie
Body Remembers Trauma therapie
Tijdens deze sessie werken we met een combinatie van TRE (het opwekken van trillingen in het lichaam om opgeslagen trauma’s vrij te maken) en ademwerk. Een diepgaande ervaring en helingsproces.

Zaterdag 17 februari
Verbonden ademhaling en afsluiten traject