Het transformatietraject

Just when the caterpillar thought the world was over, it became a butterfly

Herken je jezelf in 1 of meerdere punten?

 • Je hebt behoefte aan een positieve verandering
 • Zelfliefde? Wat is dat?
 • Je ervaart stress en/of onrust
 • Je voelt je regelmatig onzeker of angstig
 • Je bent altijd maar bezig met voor andere zorgen en zet jezelf op een 2e plek
 • Je verdooft jezelf regelmatig door eten, alcohol, roken, drugs, social media, netflix of andere afleidingen om maar niet te hoeven voelen
 • Je zou graag meer betekenis willen geven aan je leven
 • Je bent vaak moe, weinig energie
 • Je zoekt verbinding met je zielsmissie

Ben jij bereid om:

 • Een uitdaging aan te gaan
 • Het anders te gaan doen dan je tot nu toe deed?
 • Stappen buiten je comfortzone te zetten?
transformatie traject

Dan is het transformatietraject voor jou!

Het transformatietraject ondersteunt jou om krachtige stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling.
Aan het begin van het traject zet jij een intentie, je formuleert jouw persoonlijke doelen, waar je vervolgens 2 maanden lang intensief mee aan het werk zult gaan.

Fysieke sessies
Door de fysieke sessies in de praktijk (een combinatie van hypnotherapie, ademwerk, cacaoceremonie, micro-doseren, en traumahealing) zorg je ervoor dat je jouw systeem vrij gaat maken van bagage. Je ruimt je rugzak op, waardoor je ruimte maakt voor meer rust, zelfvertrouwen en zelfliefde.

Online-traject
Naast de fysieke sessies in de praktijk volg je thuis een online traject. Het online traject nodigt jou uit om iedere dag tijd en aandacht naar jezelf te brengen. Je ontvangt content en opdrachtjes. Je wordt uitgedaagd stapjes buiten je comfortzone te zetten waardoor je diepgaande veranderingen kunt gaan ervaren in jezelf. Dit traject ondersteunt je om jouw innerlijke kracht te activeren, dichter bij jezelf te komen en meer levensgeluk te ervaren.

Tijdens de verschillende sessies in de praktijk maak je krachtige stappen in jouw persoonlijke ont-wikkeling. De sessies zijn erop gericht om je systeem vrij te maken van oude bagage.

Je maakt, desgewenst, kennis met het werken met plantmedicijnen, op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Zo werken we tijdens de sessies met cacao, micro-doseren met psilocybine en rapé.

Let wel: het toepassen van de plantmedicijnen is een keuze, je doet dit alleen wanneer het voor jou kloppend voelt om dit te doen.

transformatie coach

Wat kan je ongeveer verwachten

Het transformatietraject

Het traject wordt altijd afgestemd op de groep.

Thema’s die spelen kunnen per groep deelnemers verschillen en we vinden het belangrijk om het traject zoveel mogelijk aan te passen aan de behoeften die er liggen bij de deelnemers.

In de basis maken we gebruik van onderstaande methodes om jou op zo’n krachtig mogelijke manier te ondersteunen in je proces:

 • hypnose
 • cacao-ceremonie
 • verbonden ademhaling
 • transformatieprotocollen
 • micro-doseren (optioneel)
 • rapé (optioneel)
 • ondersteuning tijdens het traject

Hypnose

Tijdens de sessies zullen we veel gebruik maken van hypnosetechnieken. Met hypnose wordt jouw onderbewustzijn bereikt. Dit is de plek waar jouw overtuigingen en normen en waarden liggen opgeslagen, waaruit jouw gedragspatronen zijn gevormd. Door hypnose kun je ongewenste patronen vaak moeiteloos doorbreken.

Cacao-ceremonie

cacao opent het hart en stimuleert focus en creativiteit. Cacao is een waardevolle toevoeging tijdens een van de sessies. De cacao wordt altijd gecombineerd met hypnose of transformatieprotocollen om zo op een liefdevolle manier extra kracht bij te zetten aan het transformatieproces.

Verbonden ademhaling

Verbonden ademen is diepgaand proceswerk. Tijdens de sessie adem je voortdurend actief in en uit, zonder pauzes. Er treden dan verschillende processen in werking. Door de voortdurende beweging in je lichaam wordt duidelijk op welke plekken spanning vastgehouden wordt, de hoge hoeveelheid zuurstof zorgt ervoor dat je deze blokkades vrij kunt ademen. Er kunnen emoties loskomen, je maakt je systeem vrij van oude bagage die jou niet meer dient.

Transformatieprotocollen

Het werken met transformatieprotocollen is een zeer krachtige methode om blokkades in je systeem vrij te maken en gedrag te veranderen. De methode is ontwikkeld door Altazar Rossiter. Tijdens de protocollen nodigen we de spirituele intelligentie uit om met ons samen te werken en om op bepaalde thema’s het systeem vrij te maken op zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel niveau. Tijdens het protocol zetten we de intentie om alles op de schonen wat tussen jou en een bepaald thema/probleem/hulpvraag in staat en om je systeem vrij te maken van beperkende overtuigingsmechanismen. De methode is heel krachtig om dichter bij jezelf te komen.

Micro-doseren tijdens de micro-hike

Met een lage dosering psilocybine (werkzame stof in truffels en paddenstoelen) gaan we de duinen in. Tijdens deze sessie zul je ervaren dat je zintuigen meer openstaan, je in diepere verbinding komt met jezelf en de natuur. Deurtjes van jouw onderbewustzijn kunnen open gaan, waardoor je bewustzijn verruimt. Het micro-doseren is optioneel. Wanneer je liever niet micro-doseert, ontvang je een beker cacao voor de wandeling.

Rapé

Optioneel wordt tijdens 1 of meerdere sessies, rapé aangeboden.
Rapé is een plantmedicijn afkomstig uit de Amazone. Deze krachtige teacher is gemaakt van as dat bestaat uit verschillende planten, bomen en kruiden. Rapé wordt al duizenden jaren gebruikt door de inheemse volkeren in de Amazone.
Achter de rapé zit een grootvader energie. Deze werkt beschermend en helpt je om meer te verbinden met jezelf. Rapé is een prachtig medicijn dat je helpt om meer te aarden om uit je hoofd meer in je lijf te komen.
Daarnaast heeft rapé het vermogen om je systeem een diepe reiniging te geven en kan je ondersteuning bieden om blokkades, verdriet en pijn vrij te krijgen uit je systeem.

Ondersteuning tijdens het traject

Het transformatietraject wordt naast mijn persoonlijke begeleiding ook ondersteunt door mijn collega Josje (hypnotherapeut en Ademcoach). Tijdens de sessies zal je door 1 van ons of door ons beide begeleid worden (afhankelijk van de grootte van de groep)

Ook buiten de sessies in de praktijk zijn wij er voor je. Voor, tijdens en ná het traject.
Je kunt altijd bij ons terecht met vragen of wanneer je behoefte ervaart aan extra ondersteuning.

Transformatietraject als voorbereiding op een truffel ceremonie

Het transformatietraject kan ook een waardevolle voorbereiding zijn om een diepgaandere ervaring met plantmedicijnen in te gaan. Heb je interesse in het bijwonen van een ceremonie met truffels, maar is de stap nog iets te groot? Dit traject ondersteunt je om daar op een veilige manier naar toe te bewegen.

Ben jij klaar voor die krachtige verandering in je leven?
Maak dan nu gebruik van de tijdelijke korting.
Betaal i.p.v. 999 euro nu slechts 499 euro* voor dit complete traject.

* verjaardagsactie geldig t/m 25 mei 2024.

Al velen gingen jou voor:

Het transformatietraject is zo een bijzondere reset geweest voor mij! Het is een cadeau voor iedereen! Ik voel aan alles dat er een enorme shift op komst is en dit alles omdat ik weer dichterbij mijn core ben gekomen.
Na de ademhaling sessie tijdens het traject heb ik bijvoorbeeld geen last meer gehad van mijn darmen. Daarnaast zit ik weer vol ideeën voor de toekomst en mijn manifestaties en visualisaties zijn zo voelbaar!

Volgens mijn human design ga ik vanaf mijn 50e écht shinen…ik wist nooit zo goed wat ik mij daarbij moest voorstellen…en nu…7 maanden voor mijn 50e verjaardag denk ik….waaaaauw….bring it ON!:)

Het gaat dus goed! Heel bewust bezig zijn met mijn droomleven in combinatie met de hypno-sessies en het protocol heeft de boel weer flink in beweging gebracht. Ik voel mij heel goed en durf met veel meer zachtheid in te voelen op ‘minder of niet goed’.
Het transformatiehuis is een plek waar ik naartoe blijf terugkeren. Je bent een heel fijn en puur mens, ik heb mij heel veilig, vertrouwd en welkom gevoeld, ook in groepsvorm:) dank dat je mij de kracht daarvan hebt laten ervaren.

Miriam Timas

Ik heb het transformatietraject als heel fijn ervaren. Ik ben weer vol energie, voel me lichter en heb er weer zin in! De miracle mornings zijn echt een onderdeel van mijn dag geworden en ik lees en luister nu veel meer over zelfontwikkeling. Ik zou dit traject zeker aanbevelen en ik vind dat iedereen moet weten dat hypnotherapie absoluut niet zweverig is!! Het is gewoon een hele ontspannen situatie waarbij je de kern van je probleem aanpakt. Al dacht ik in eerste instantie dat een groepstraject niet echt wat voor mij was, dat bleek helemaal niet zo te zijn! We konden elkaar juist goed aanvullen in de groep, ik heb het als heel positief ervaren!

Marieke Labots

Het transformatie traject heb ik als erg prettig ervaren. Het heeft mij positief verrast.  Petra creëert een sfeer waarin je je op je gemak voelt. Ik ben iemand die het erg lastig vindt om me open te stellen, maar zij krijgt het voor elkaar. De inhoud van het traject sloot aan bij wat ik nodig heb. Bij de bijeenkomsten gingen we goed de diepte in. Er was genoeg ruimte voor ieders inbreng en uitdagingen, ervaringen werden uitgebreid besproken. Daarnaast krijg je elke dag waardevolle tips. Ik ben gaan luisteren naar mijn lichaam, quality time voor mezelf gaan plannen en heb zelfliefde leren geven. Iets wat naar mijn mening erg onderschat wordt. Hierdoor voel ik mij meer ‘zen’ en sta ik veel meer ontspannen in het leven en kijk anders naar gewichtige zaken.  Het traject heeft me wel een flinke duw in de goede richting gegeven.

Susanne  Brave

Agenda

Start 2 september

Maandag 2 september
10.00 – 13.00 uur

Maandag 16 september
10.00 – 13.00 uur

Maandag 30 september
10.00 – 13.00 uur

Maandag 14 oktober
10.00 – 13.00 uur

Start 10 oktober

Donderdag 10 oktober
10.00 – 13.00 uur

Donderdag 24 oktober
10.00 – 13.00 uur

Donderdag 7 november
10.00 – 13.00 uur

Donderdag 21 november
10.00 – 13.00 uur