wat nog meer?

Je kunt het zo gek niet bedenken of hypnotherapie kun je ervoor inzetten.

Momenteel alleen groepstrajecten mogelijk.

Hypnotherapie kun je voor zowel mentale en fysieke klachten inzetten. Denk aan klachten als bijvoorbeeld verslavingen, overgewicht, angst, onzekerheid, perfectionisme. En ook bij fysieke klachten zoals migraine, rugklachten, eczeem en allergieën kan hypnotherapie een enorm effectief middel zijn. Vaak ervaar je binnen enkele sessies enorme verlichting in de klachten of zelf een volledige regressie.  Met veel plezier heb ik inmiddels vele mensen 1 op 1 mogen begeleiden.

Echter werk ik als therapeut het liefst in (kleine) groepen. Mijn hart begint sneller te stromen wanneer ik mensen samenbreng. Ik geloof enorm in de kracht van samen en merk dan ook dat de resultaten van mijn diensten nog verder zijn toegenomen sinds ik mijn diensten in groepsverband aanbied. Wanneer je tijdens het volgen van een van mijn trajecten (stoppen met roken, virtuele maagband en transformatietraject) behoefte hebt aan extra ondersteuning kun je wel altijd een losse 1 op 1 sessie bij boeken.

Toch behoefte aan meer 1 op 1 sessies om dieper in te kunnen gaan op een probleem? Dat kan! Ik verwijs je graag door naar een van mijn collega’s binnen het persoonlijk ontwikkelcentrum dat ik momenteel aan het opzetten ben.

Meer informatie hierover vind je binnenkort op www.transformatiehuiscastricum.nl.

Je kunt me ook altijd mailen naar petra@hypnotherapiecastricum.nl. Ik denk graag met je mee voor een eventuele doorverwijzing.