Transformatieve cacao ceremonie / vrouwencirkel

Met behulp van de helende werking van pure cacao, energetische heling en transformatieprotocollen zorgen de transformatieve cacao ceremonies ervoor dat jij dichter bij jezelf komt.

Een transformatieve cacaoceremonie ondersteunt jou om jouw authentieke kracht steeds verder belichamen.

Tijdens de cacaoceremonies keren we naar binnen. Jouw prachtige binnenwereld waar alle oplossingen liggen voor de problemen die je in het leven kan ervaren.
Tijdens iedere ceremonie wordt er met een ander thema gewerkt.
De thema’s zijn afgestemd op de energie die op dat moment aanwezig is.

“Je laat los wat jou niet meer dient en maakt ruimte voor nieuwe mogelijkheden.”

Vrouwencirkel
{Op zaterdag 6 april heb ik meegedaan met de vrouwencirkel wat een super mooie en magische dag was dat. Ik heb het ervaren als thuiskomen bij jezelf en het gevoel v heel veel liefde te mogen ontvangen. Ik was daar samen met 5 andere mooi vrouwen en we werden liefdevol begeleid door Josje en Petra. Je krijgt bij hun echt het gevoel ze al langer te kennen, echt een warm bad. Ik heb een hele mooie dag ervaren met nieuwe inzichten. Ben heel dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken.
Claudia Schipper
{Vandaag een hele mooie transformatie beleeft samen met 5 andere vrouwen tijdens een vrouwenretreat bij Josje en Petra! Mocht je een volgende stap in je leven willen maken om meer liefde te ervaren vanuit jezelf, is dit het juiste adres.
Erica Schoeman
{Wat een mooie dag van ont-moeten, samen zijn, verbinding, naar binnen keren en transformatie. Het vrouwen retreat, een mix van krachtige technieken en plantmedicijn in lage dosis, dit samen brengt zo veel in beweging. Het samen komen met andere vrouwen doet dit al, maar met de begeleiding van Josje en Petra, gecombineerd met alles wat zij te bieden hebben is dit echt een dag met power. Ik heb de dag ervaren als krachtig, vol zachtheid en liefde, maar ook van intens loslaten en ontvangen van meer van onszelf. Wat een cadeau weer. Dankbaar. 🙏🤍
Annebel Wind
{Ik heb op 6 april deelgenomen aan het vrouwenretreat. Petra en Josje hebben ons, een groepje van 6 vrouwen, begeleid. Het was een ontzettend mooie dag met mooie vrouwen en een liefdevolle begeleiding. Deze dag zat erg mooi in elkaar met een cacao ceremonie gevolgd door een microdosering paddestoelen, een hypnose en wandeling met aansluitend , buiten, het was heerlijk weer, her medicijn rapé. Dit was voor mij een geweldige en mooie en fijne ervaring. In de middag nog een ademsessie. En ook nog verwend met een heerlijke ayurvedische lunch en diner. Kortom een hele fijne dag en alle lof voor Petra en Josje. Ik kijk echt met een heel fijn gevoel terug op deze dag en kan het iedereen aanbevelen dit ook een keer mee te maken.
Diny Verweij
{Ik heb erg genoten zondag, je bent een prachtig mens en wat is het toch heerlijk om op deze manier met elkaar verbonden te zijn. Het is echt voedend. Het was inderdaad een intense ervaring en die avond kon ik ook niet goed slapen. De ideeën over de uitbreiding van mijn bedrijf en me volledig op de coaching te richten, bleven maar komen. Ik heb zelfs in bed, onder de dekens om mijn man niet wakker te maken van alles genoteerd qua ideeën, want ze bleven maar komen. Ook best liggen zweten en intens gedroomd. Tevens 2x naar de wc geweest om letterlijk te “ont-lasten”. Klinkt misschien wat vies, maar ik vond het een goed teken. Ik kom zeker nog eens terug!
Kim
{Ik vond de vrouwencirkel weer superfijn! Heerlijk om even onder te dompelen en ik ben een groot fan van cacao geworden. Zo mooi hoe alles dan weer precies past en op z'n plek valt.
Brigit
{Prachtige ervaring afgelopen zondag tijdens de vrouwencirkel. Ik heb er een heel blij gevoel aan overgehouden. Een liefdevol gevoel.Mooie aanvulling op mijn i am reis. Ik wil zeker nogmaals deelnemen aan de vrouwencirkel.
{Vandaag heb ik een Vrouwencircel bijgewoond. Na het volgen van het Virtuele maagband-traject was dit het volgende op mijn pad. Er zat oud zeer en verdriet in mijn lijf en daar wilde ik iets aan doen. De ceremonie is bijzonder warm en liefdevol en heel verhelderend. Ik voelde mij er na “opgeruimd van” en dat is heel bevrijdend. Petra is een prachtige vrouw, die je helpt en steunt in moeilijke situaties. Ik kan deze Vrouwenceremonie daarom van harte aanbevelen. Dank je wel voor alles Petra. Jij hebt echt je roeping gevonden in het werk dat je nu doet…
Yvonne
{De vouwencirkels zijn zo fijn! Iedere keer kom ik weer een beetje dichter bij mijn eigen ik, mijn hart en gevoel. Je inspireert mij op mijn weg naar zelfliefde, en mijn zoektocht naar zachtheid en te leven vanuit liefde. Dank je wel daarvoor.
Esther
{Ik vond de vrouwencirkel magisch. Ik noem het magisch omdat ik geen idee heb wat er precies gezegd is door Petra, maar ik voelde me vol liefde en heel blij. De dagen na de ceremonie kwamen er allerlei bijzondere dingen op mijn pad. Ik durfde voor het eerst écht te kiezen voor wat ik al een tijdje wilde. Mijn innerlijk vuur is aangezet!
Yvette

Herken jij jezelf in 1 of meerdere punten:

  • Steeds weer klaar staan voor de ander, jezelf op een tweede plek
  • Onrust en stress
  • Uit balans
  • Onzeker op bepaalde vlakken in je leven
  • Zelfliefde, wat is dat?
  • Levensvragen
  • Behoefte aan spirituele groei

De cacaoceremonies brengen heling, transformatie, diepgang en…..een tikkeltje magie! Je komt dichter bij jezelf.

Transformatie

Transformatie betekent veranderen. Groei. Ontwikkelen.
De rups die naar vlinder transformeert. Ik zie het leven als 1 groot transformatieproces. Stilstaan bestaat niet. Alles is altijd in beweging. Je kan krimpen of groeien. Persoonlijk ben ik altijd bezig met mijn groei. Ik zie het als een van de mooiste dingen in het leven. Steeds meer laagjes van de ui afpellen. Steeds dichter bij mijn authentieke ik komen.

De cacaoceremonies staan dan ook in het teken van transformatie. Tijdens de ceremonie ondersteun ik jou op liefdevolle wijze om op te ruimen van thema’s die jou niet meer dienen. Hiermee creëer je ruimte door nieuwe mogelijkheden.
(Zelf) liefde gaat weer stromen!

Tijdens de ceremonies zet ik verschillende tools in om jou te ondersteunen tijdens het transformatieproces.

Transformatieprotocollen

“Toen ik een aantal jaar geleden voor het eerst in aanraking kwam met de transformatieprotocollen was ik zo ongelooflijk onder de indruk. Wat een mega krachtige tool! ”

Energetische healing en transformatieve hypnosesessie:

Om het proces te ondersteunen maken we tijdens de ceremonie gebruik van verschillende technieken die jou ondersteunen om dichter bij jezelf te komen. Door het inzetten van transformatieprotocollen wordt de spirituele intelligentie uitgenodigd om door jou heen te werken en op die manier heling te ervaren. Door het uitspreken van een protocol, bestaande uit woorden en intenties, kan een krachtige transformatieve uitwerking worden ervaren. Ondersteunt door muziek frequenties en aanrakingen op het lichaam kun je heling ervaren in jouw systeem op zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel niveau.
Hypnosetechnieken zullen jouw begeleiden in een reis naar binnen om zo kracht en ondersteuning vanuit jouw onderbewustzijn in te zetten.
Mocht je nog nooit eerder in hypnose (trance) zijn geweest: hypnose kun je vergelijken met een heerlijke diepe staat van ontspanning waarin je merkt dat je gedachten steeds wat rustiger worden. Je mind komt tot meer tot rust, je lichaam kan zich heerlijk ontspannen.

Cacao ceremonie:

Tijdens de ceremonie maken we gebruik van de helende effecten van cacao. Van pure en rauwe cacao wordt een warme en kruidige drank gemaakt waar je aan het begin van de ceremonie een beker van krijgt aangeboden. Pure cacao bevat een hoge dosering magnesium en anti-oxidanten. Deze zorgen ervoor dat je lichaam zich ontspant. Je hart gaat hierdoor als het ware meer stromen. Cacao is een van de plantmedicijnen die moeder aarde ons bied. Het helpt ons te helen op een zachte en liefdevolle wijze en is dan ook een prachtige ondersteuning voor transformatiewerk.

Door het drinken van de cacao kun je merken dat je meer (zelf)liefde voelt stromen. Je focus en creativiteit worden gestimuleerd en je kunt ervaren dat je in een diepere verbinding komt met jezelf. Het drinken van pure cacao kan er ook voor zorgen dat je meer open gaat staan om inzichten te ontvangen, laat je verrassen door dit prachtige medicijn. Cacao heeft geen hallucinerend effect.

Drink je liever geen cacao? Dan is dat geen enkel probleem. Je kunt evengoed deelnemen en zeer waardevolle ceremonie ervaren.

Contra-indicaties:

Ben je bekend met hartklachten, heb je problemen met je bloeddruk, gebruik je anti-depressiva, ben je zwanger of geef je borstvoeding?
Geef dit van tevoren even aan. Je kunt nog steeds veilig cacao drinken echter is het soms raadzaam de dosering wat aan te passen.

Agenda

Vrijdag 14 juni

10.00 – 13.00 uur

kosten: € 70,-