Vrouwencirkels

Dompel jezelf onder in liefde

Lieve vrouw,

Ongeveer 1 keer in de maand organiseer ik een vrouwencirkel.

Deze cirkel, of ceremonie, is een moment waarin je je mag onderdompelen in liefde. Een moment om je hart te openen, te verbinden met jezelf en met gelijkgestemden en de liefde in jezelf (weer) te ervaren.

Van de vrouwen die eerder deelnamen ontvang ik keer op keer dankbare berichten over de positieve veranderingen die zij waarnemen in het dagelijks leven nadat ze 1 of meerdere vrouwencirkels hebben bijgewoond.

Vrouwencirkel

“De Vrouwencirkel die ik bijwoonde was zó bijzonder! Meer dan ik van tevoren had verwacht. Ik vond het magisch!

De veilige sfeer, alles wat voorbijkwam tijdens de hypno-sessie. Het maakte veel los maar gaf me ook echt nieuwe inzichten.

Je begeleiding, steun en warmte was zo fijn! Dank je wel daarvoor. “

“Dankjewel voor deze bijzondere ervaring. Het heeft me kracht gegeven om los te laten en de kracht om de geborgenheid in mezelf te vinden.”

“Ik merk na de vrouwencirkel dat ik me makkelijke uitspreek als het gaat om wat ik vind of wil en dat ik me daar minder schuldig om voel. Ik ben minder bezig met hoe ik het goed moet zeggen. En door uit te spreken hoe ik me voel merk ik dat het ook beter overkomt en goed wordt ontvangen. Dat is zo fijn! Dankjewel!”

“Ik vond de vrouwencirkel magisch. Ik noem het magisch omdat ik geen idee heb wat er precies gezegd is door Petra, maar ik voelde me vol liefde en heel blij.

De dagen na de ceremonie kwamen er allerlei bijzondere dingen op mijn pad. Ik durfde voor het eerst écht te kiezen voor wat ik al een tijdje wilde. Mijn innerlijk vuur is aangezet!”

Een vrouwencirkel is echt een cadeau voor jezelf

Tijdens een vrouwencirkel komen we bij een met een klein groepje vrouwen (maximaal 12 ) bij elkaar. We zitten in een ceremoniële setting. De ruimte waar we zitten brengt rust en ontspanning. Zodra je binnenkomt zal eventuele spanning snel van je afglijden en voel je de rust in jezelf toenemen. Je hoeft even helemaal niets….

Tijdens een vrouwencirkel werk ik intuïtief. Ik stem me af op de groep om te ervaren wat er nodig is en speel daarop in. Een vrouwencirkel is een moment om te verbinden. Met jezelf en met andere vrouwen. Door de veilige setting die er is gecreëerd ontstaat er ruimte om te delen en te helen. Tijdens een vrouwencirkel neem ik je mee op reis. Een reis naar binnen. Een plek waar het stil is en waar antwoorden verborgen liggen om het leven te creëren waar je misschien al heel lang van droomt.
Ik begeleid de groep daarin op een fijne en ontspannen manier. Niets moet, alles mag. Het gaat erom dat jij je veilig voelt.

Meestal bestaat een vrouwencirkel uit een aantal componenten.
– Korte sharing
– Cacao ceremonie
– Transformatieve hypnose sessie
– Energetische healing

Cacao ceremonie

Omdat de ceremonie vooral in het teken zal staan van liefdevol verbinden zal cacao ons daarbij op een hele mooie manier gaan ondersteunen. Cacao bevat een hoge hoeveelheid magnesium en anti-oxidanten. Deze zorgen ervoor dat je lichaam zich ontspant. Je hart gaat hierdoor als het ware meer stromen.

Door het drinken van (hoog gedoseerde) cacao kun je merken dat je meer (zelf)liefde voelt stromen. Je focus en creativiteit worden gestimuleerd en je kunt ervaren dat je in een diepere verbinding komt met jezelf. Het drinken van pure cacao kan er ook voor zorgen dat je meer open gaat staan om inzichten te ontvangen, laat je verrassen door dit bruine goud. (Het drinken van cacao is helemaal veilig en heeft geen hallucinerend effect.)

Energetische healing en transformatieve hypnose

Om het proces te ondersteunen maak ik tijdens de ceremonie gebruik van verschillende technieken die jou ondersteunen om dichter bij jezelf te komen. Ik maak onder andere gebruik van woorden en intenties die een krachtige uitwerking hebben en jou op de diepere lagen een heling geven. Daarnaast maak ik gebruik van hypnosetechnieken die jouw begeleiden in een reis naar binnen om zo kracht en ondersteuning vanuit jouw onderbewustzijn te ervaren.

Mocht je nog nooit eerder in hypnose (trance) zijn geweest dan kan dit misschien een beetje spannend aanvoelen. Hypnose kun je vergelijken met een heerlijke diepe staat van ontspanning waarin je merkt dat je gedachten steeds wat rustiger worden. Je blijft altijd zelf in controle! Tijdens de sessie zal ik je hier nog het een en ander over toelichten.

Voel je welkom om deel te nemen aan een van de vrouwencirkels en ont-dek de kracht van de vrouw in jou!

Agenda

Maandag 18 juli

10.00 – 13.00 uur

kosten: € 55,-

Zondag 24 juli

10.00 – 13.00 uur

kosten: € 55,-

Dinsdag 13 september

10.00 – 13.00 uur

kosten: € 55,-

Donderdag 15 september

10.00 – 13.00 uur

kosten: € 55,-