virtuele maagband

Moeiteloos en blijvend afvallen, zonder dieet?

Met de virtuele maagband kan dat!

Met behulp van de kracht van jouw onderbewuste creëer je een nieuwe levensstijl waarmee je moeiteloos jouw overtollige kilo’s loslaat. Om zo een lichter leven te leiden! Zowel fysiek als mentaal! Want naast de kilo’s zorgt dit programma er ook voor dat de onderliggende problemen van jouw overgewicht worden getransformeerd, zodat je eindelijk definitief (!!) de knop om kunt zetten en bevrijd zal zijn van jouw eeuwige strijd.

Programma:

  • 5 fysieke sessies
  • In 2 tot 3 maanden verlies je overtollige kilo’s en werk je aan de onderliggende oorzaak van die kilo’s. Je transformeert het probleem en zo zorg je ervoor dat de kilo’s er ook afblijven!
  • 5 extra sessies die je thuis kunt luisteren
  • 30 dagen lang, iedere dag ondersteuning
  • Uitgebreid begeleidingstraject voor- en na het plaatsen van de maagband.

“Met de virtuele maagband creëer je een nieuwe, gezonde leefstijl met een slank en vitaal lichaam!”

Herken jij 1 of meer van onderstaande punten?

^

Maandag begin ik echt!

^

Alle diëten al uitgeprobeerd?

^

Jo-Jo effect? (Met bloed, zweet en tranen ben je afgevallen en binnen no-time zitten alle kilo’s er weer aan).

^

Die veel te kleine broek, jaar in jaar uit, in je kast laten liggen omdat je ervan uitgaat dat je het binnenkort echt wel weer zal passen?

^

Weinig energie

^

Laag zelfbeeld

^

Weinig zelfvertrouwen

^

De weegschaal is je vijand

^

Je wilt wel afvallen, maar je weet niet hoe?

Neem nu afscheid van de strijd om eten.
Vind rust in balans, maak makkelijk gezonde keuzes en verlies op de meest snelle, gezonde en natuurlijke manier jouw overtollige kilo’s!

Wat kun je verwachten?

N

Alle voordelen van een echte maagband, maar geen nadelen.

N

Alleen nog maar behoefte aan kleine en gezonde maaltijden.

N

Geen behoefte meer aan tussendoortjes.

N

Suiker en andere ongezonde producten laat je moeiteloos staan Je valt af op een gezonde manier. (Het maakt niet uit of jouw wens is om 5 of 50 kilo af te vallen!).

N

De reden van jouw overgewicht wordt aangepakt, waardoor je niet meer terug zult vallen in jouw oude eetgedrag.

N

Je kunt blijven genieten van lekkere dingen. Uit eten is geen probleem. Dit programma is namelijk geen dieet.

N

Je gezondheid gaat vooruit.

N

Je krijgt meer energie.

N

Je zelfvertrouwen neemt toe.

N

Je bent blij wanneer je jezelf in de spiegel ziet!

Vele mensen gingen jou voor:

“Het gaat zo goed! Het kost me geen enkele moeite het programma vol te houden en zelfs na de feestdagen kon ik met gemak het programma weer oppakken. Ik ben al 12 kilo kwijt, ik ben zo blij!”

Marieke L.

“Ik voel meteen zoveel veranderingen. Mijn hongergevoel is helemaal weg!”

Marloes

“Sinds de laatste hypnose sessie ren ik 2 – 3 keer per week en is mijn lijf en gezondheid enorm verbeterd. Mijn lijf is strakker, kleding zit beter, ik heb meer spieren en mijn energieniveau is vertienvoudigd! Dus voor mij was het traject precies wat ik nodig had – leren luisteren naar mijn innerlijke stem en beter zorgen voor mijn prachtige lijf.”

L. Sokker

Zo help ik jou

Inmiddels heb ik heb al ontzettend veel mensen succesvol geholpen om definitief af te rekenen met de overtollige kilo’s! Het is iedere keer weer een feestje om te zien wat het oplevert wanneer iemand de eeuwige strijd met (ongezond) eten los heeft kunnen laten en vol zelfvertrouwen door het leven kan stappen!

Het virtuele maagband traject is dan ook in eerste instantie bedoeld om jouw overtollige kilo’s kwijt te raken. Maar dat niet alleen, Het programma is erop gericht de onderliggende problemen van jouw overgewicht te transformeren, zodat je eindelijk definitief (!!) de knop om kunt zetten en bevrijd zal zijn van jouw eeuwige strijd tegen de kilo’s.

Tijdens dit traject maken we gebruik van de kracht van hypnose. Maar wat is dat eigenlijk? En waarom werkt het zo goed wanneer je af wilt vallen?

Hypnose is te vergelijken met een hele fijne staat van ontspanning. Tijdens een hypnose-sessie ben je zelf volledig in controle. Je zit lekker met je ogen dicht in een fijne stoel, je hoort gewoon wat ik zeg terwijl je heerlijk ontspannen bent. Het is eigenlijk te vergelijken met het kijken naar een goede film. Je bent er gewoon bij en toch ben je de rest om je heen een beetje vergeten.

Wanneer je in een staat van hypnose bent wordt je bewustzijn, je kritische mind op een lager pitje gezet. Hierdoor krijg je toegang tot je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is de plek waar al je overtuigingen en al je gedragspatronen liggen opgeslagen. Dus ook jouw eetgedrag en alle overtuigingen die daarbij horen.

Overtuigingen zijn bijvoorbeeld “eten is gezellig” of “eten is een beloning” of “eten is troost”. Het zijn jouw overtuigingen die jij jezelf onbewust iedere keer weer verteld wanneer je iets in je mond stopt wat je eigenlijk niet zou willen. Met hypnose krijgen we toegang tot dat onderbewustzijn en kun je, door gebruik te maken van bepaalde technieken en het geven van suggesties, als het ware een stopbord zetten voor jouw oude, ongewenste eetgedrag. 

Door de sessies creëer je een nieuw gedragspad in je brein, waardoor het lijkt alsof deze veranderingen als vanzelf gaan. Hypnose zorgt ervoor dat je gewoon heerlijk ontspannen met eten om kunt gaan en dat je op de meest snelle, gezonde en natuurlijke manier de overtollige kilo’s los kan laten. De technieken zorgen ervoor dat je al bij kleine hoeveelheden eten een voldaan gevoel krijgt. Je zult hierdoor automatisch minder eten. Daarnaast zal je automatisch ook andere, gezondere keuzes maken en hierdoor moeiteloos afvallen!

“Hypnotherapie verandert jouw kijk op eten en maakt dat je eindelijk jouw overtollige kilo’s blijvend kwijtraakt.”

“Het gaat echt super goed! Ik ben nu al 20 kilo kwijt en het kost me geen enkele moeite. Het kost me ook geen enkele moeite om meer te bewegen. Ik heb een hele nieuwe garderobe, zo fijn!”

Diana

“Yes!!! De magische 10 kilo is een feit, ik zit eindelijk onder de 90. Ik ga mijn streefgewicht halen, dat weet ik nu zeker!”

M.

Het programma wordt aangeboden in groepsverband (5 tot 8 personen). Ik ben er namelijk van overtuigd dat de dynamiek van een (kleine) groep jou nog meer kan ondersteunen en motiveren om helemaal voor het programma te gaan. Daarnaast is de werking van hypnose net zo krachtig in een groep! Sterker nog…..ik ervaar dat de resultaten van de virtuele maagband beter zijn geworden sinds ik met groepen ben gaan werken.

Uiteraard is veiligheid en comfort hierbij enorm belangrijk, ik zorg dan ook voor een prettige en veilige sfeer en zorg ervoor dat iedereen zich comfortabel kan voelen binnen de groep.

In verband met corona zorg ik ervoor dat er voldoende afstand is tussen de deelnemers. Daarnaast is er in de praktijk een luchtzuiveringsapparaat aanwezig, welke voor 99% de bacteriën en virussen uit de lucht filtert.

Hoe ziet het virtuele maagband traject eruit?

Het volledige programma bestaat uit een voortraject, 5 fysieke sessies. 5 zelfhypnoses (extra sessies die je thuis kunt luisteren) en een begeleidend traject tijdens de eerste dagen na het plaatsen van de maagband.

Voor we van start gaan met het programma krijg je van mij een intakeformulier toegestuurd. Aan de hand van het intakeformulier hebben we een kort telefonisch kennismakingsgesprek.

Voortraject

Voorafgaand aan het traject start je thuis met het voortraject. Dit bestaat uit een aantal mailtjes en een zelfhypnose. Een zelfhypnose is een soort ontspanningsoefening. Je hoeft alleen maar te liggen en te luisteren terwijl jouw onderbewuste zich voorbereid op wat gaat komen.

Dag 1: sessie 1 & sessie 2

Sessie 1: Uitgebreid voorgesprek
Tijdens het voorgesprek leg ik je uit hoe het komt dat het maagband traject zo goed werkt. (In tegenstelling tot de vele diëten die je waarschijnlijk al hebt gevolgd). Ik leg je uit wat de kracht is van jouw onderbewustzijn en hoe je op de meest effectieve manier gebruik kunt maken van de virtuele maagband. Ik leg je uit wat de basisregels zijn van het programma en hoe het komt dat het eigenlijk heel simpel is om deze te volgen. Ik leg je ook uit waarom het belangrijk is om je de eerste 30 dagen zo goed mogelijk aan het programma te houden. Daarom vind ik het ook belangrijk dat jij dit programma gaat volgen op een moment dat het echt voor jou uitkomt. Het liefst in een relatief rustige periode in je leven waarin je niet te maken hebt met hele heftige gebeurtenissen. Het is fijn als jij echt de tijd en aandacht kan geven aan jezelf. Vooral tijdens het begin van het programma (eerste 30 dagen). Dan kan jouw nieuwe leefstijl goed integreren in je systeem zodat het daarna als vanzelf gaat!

Sessie 2: Het plaatsen van de virtuele maagband
Op de eerste dag wordt ook de maagband geplaatst. Hierdoor ga je direct profiteren van het programma zodra je de deur uitloopt. Je zult bijvoorbeeld ervaren dat je minder kunt eten dan voorheen. Daarnaast heeft jouw onderbewuste tijdens de sessie nieuwe manieren gevonden die ervoor gaan zorgen dat jij ook gezondere en bewustere keuzes zult gaan maken. Door middel van de kracht van jouw onderbewuste is het mogelijk jouw gedachten over eten te resetten. Hoe heerlijk zal het zijn als jij geen behoefte meer hebt om te snaaien? Of dat het niet langer nodig is om te overeten om bepaalde emoties te verdoven? Hoe prettig zal het zijn als suiker jou niet langer interesseert?
Na vandaag zul je merken dat dit opeens geen moeite meer kost, dat veranderingen als vanzelf zijn geïntegreerd.

Na het plaatsen van de virtuele maagband word je 30 dagen lang dagelijks ondersteund door dagelijkse hypnose-sessies. Op deze manier wordt het nieuwe gedragspad in je brein dusdanig sterk dat je niet meer terug zult vallen in je oude gedrag. Dit doe je gewoon thuis, lekker comfortabel op je bed of in een fijne stoel.

De overige sessies (3, 4, en 5)

De overige sessies (3, 4 en 5) zijn erop gericht om jouw oude eetgedrag en belemmerende overtuigingen om te draaien naar nieuw, gewenst, gedrag en een andere mindset. We gaan in deze sessies dus echt aan het werk met de onderliggende problematiek van jouw overtollige kilo’s.  
Deze sessies gaan ervoor zorgen dat de kilo’s die je verliest tijdens het programma er ook daadwerkelijk af blijven!

Hoe ontstaan overgewicht en problemen met eten eigenlijk?

Problemen met eten en met je gewicht zijn over het algemeen al ontstaan toen jij nog heel klein was. Neem emotie-eten. Misschien herken je dat wanneer je verdrietig/moe/verveeld bent je op zoek gaat naar eten, eten voelt misschien als een troost. Het idee dat eten jouw troost biedt is al heel lang geleden zo geprogrammeerd. Stel je maar eens de volgende situatie voor…

…je bent 4 jaar, je speelt buiten op straat. Je valt op je knie en begint te huilen… Mama pakt je even vast, geeft je een aai over je bol en zegt: “stil maar……even een snoepje erop, dan voel jij je snel beter. ”Jouw onderbewuste registreert dit moment dan als “een snoepje helpt wanneer ik pijn heb/verdrietig ben”…. Omdat je brein in de leeftijd van 0-7 jaar in een lagere trilfrequentie fungeert (dezelfde frequentie als wanneer je in hypnose bent) neem je alle suggesties in die leeftijd aan voor waar. Zo ontstaat als het ware jouw programmering. Op latere leeftijd gelooft jouw onbewuste daarom nog steeds dat een snoepje helpt wanneer je (mentale) pijn hebt en op deze manier kan bijvoorbeeld emotie-eten ontstaan.

Dus wat doe jij nu? Jaaaaaren later…..??? Loop je wel eens naar de koelkast als (emotionele) pijn/ verdriet ervaart? Krijg je zin in suiker als je niet lekker in je vel zit? Troost jij jezelf met eten? Dat is niet zo gek, want dit ‘programma’ is dus al lang geleden geïnstalleerd. En dit is maar 1 van de vele voorbeelden. Waar het om gaat is dat we jouw persoonlijke programmering onder de loep nemen om deze vervolgens te ‘resetten’, daar waar nodig. Dat is de kracht van hypnotherapie.

Doordat je in een staat van hypnose toegang krijgt tot jouw onderbewuste (daar waar jouw overtuigingen zijn opgeslagen) kun je door de juiste technieken op een eenvoudige manier jouw eetgedrag veranderen. Zo heb je voortaan andere, betere manieren die jou helpen wanneer je bijvoorbeeld verdrietig bent of even niet zo lekker in je vel zit. Nieuwe manieren die jouw gewichtsverlies niet langer meer in de weg zullen zitten.
Slagingspercentage van de virtuele maagband is 80%!! En dan te bedenken dat wanneer je op wilskracht probeert af te vallen het slechts 9% lukt om de resultaten te behouden.

Vele enthousiaste klanten gingen jou voor!!

“Het kost me totaal geen moeite het vol te houden. Zelfs op feestjes sla ik met gemak de hapjes af of neem alleen iets waar ik echt zin in heb en laat het daarbij. Ik voel me zoveel beter! Mijn focus is helemaal van het eten af, heerlijk!”

Marion

“Ik heb helemaal geen honger en zit heel snel vol! Ook totaal geen behoefte om te snaaien, ik kan nu alweer een broek aan waar ik eerst uitbarstte!

Nicolette S

“Ik ben in totaal 15 kilo afgevallen! Ik ben zo blij! Het ging eigenlijk als vanzelf. Veranderingen maken zoals elke dag bewegen, betere keuzes maken qua eten, na een weekend feestjes en borrels kon ik door het programma gewoon weer oppakken. Als ik het kan, kan iedereen het!”

Anne

Investering

Het virtuele maagband traject is een life-changing programma. Hoe heerlijk zal het zijn als jij je nooit meer druk hoeft te maken om je gewicht?

De investering die jij in jezelf doet door het volgen van dit programma is €699,- (incl. btw)

Echter is er nu tijdelijk een korting van 255 euro, waardoor je slechts: €444,- betaald (incl btw).

Kom je samen met iemand naar deze sessie? Dan betaal je ipv €444,- nu €399,- (alleen geldig voor de trajecten in juni)

Nu starten? Kun je niet wachten om met dit programma te starten? MELD JE DIRECT AAN EN ONTVANG 255 EURO KORTING

wat kost een maagband traject

Agenda groepssessies Virtuele Maagband

Start 22 juni

sessie 1 & 2:
donderdag 22 juni
10.00 – 13.00 uur

sessie 3:
donderdag 6 juli
10.00 – 12.00 uur

sessie 4:
donderdag 20 juli
10.00 – 12.00 uur

sessie 5:
donderdag 3 augustus
10.00 – 12.00 uur

Agenda Virtuele Maagband APK

26 juni

15.00 – 17.30 uur
70,-

6 juli

15.00 – 17.30 uur
70,-