virtuele maagband

virtuele maagband

Met de Virtuele Maagband val je af én verander je jouw leefstijl, definitief.

Afvallen. Zolang ik me kan herinneren was mijn gewicht een strijd. Alle diëten probeerde ik. Soms viel ik (flink) af, maar altijd kwamen de kilo’s er weer aan. Ik viel weer terug in oude eetpatronen. Ik voelde me ongezond, onzeker en had een laag zelfbeeld. Wat ik ook deed, het lukte me maar niet om die knop definitief om te zetten.

Totdat ik de specialisatie voor de virtuele maagband volgde. Ik kreeg tijdens die opleiding zelf ook de maagband geplaatst. Hoewel ik sceptisch was (hoezo zou dit nu opeens wel werken?) was ik al snel verwonderd toen ik ervaarde dat ik genoeg had aan 3 maaltijden per dag en dat ik totaal geen behoefte meer had in suikers of andere ongezonde producten. Ik vond rust in eten, mijn zelfvertrouwen groeide en ik ben blij met de persoon die ik in de spiegel zie. Dat gun ik iedereen.

Inmiddels heb ik honderden mensen mogen ondersteunen met het virtuele maagband traject. Ik blijf ik me keer op keer verwonderen over de positieve veranderingen die dit traject met zich meebrengt. Het lijkt wel magie 😉

Door het virtuele maagband traject zet jij een stopbord voor jouw oude eetgedrag.
Je creëert nieuw, gewenst gezond eetgedrag. De strijd met eten is verleden tijd.

Met als gevolg:

 • Een slank lijf
 • Een gezond lichaam
 • Rust in je hoofd
 • Een andere mind-set
 • Meer zelfvertrouwen
 • Meer zelfliefde

Naast afvallen zorgt dit programma ervoor dat de onderliggende problemen van jouw overgewicht worden getransformeerd waardoor de resultaten blijvend kunnen zijn.

Wat kun je verwachten?

^

Alleen nog maar behoefte aan kleine en gezonde maaltijden.

^

Geen behoefte meer aan tussendoortjes.

^

Suiker en andere ongezonde producten interesseren je niet meer.

^

Stop emotie-eten.

^

De reden van jouw overgewicht wordt aangepakt, waardoor je niet meer terug zult vallen in jouw oude eetgedrag.

^

Je kunt gewoon blijven genieten van lekkere dingen. Dit programma is geen dieet.

^

De weegschaal is niet meer belangrijk.

^

Je ervaart meer zelfliefde!

Moeiteloos en blijven afvallen zonder diëet.

Verander je leefstijl definitief met de virtuele maagband.

Vele mensen gingen jou voor:

“Het gaat zo goed! Het kost me geen enkele moeite het programma vol te houden en zelfs na de feestdagen kon ik met gemak het programma weer oppakken. Ik ben al 12 kilo kwijt, ik ben zo blij!”

Marieke L.

“Ik voel meteen zoveel veranderingen. Mijn hongergevoel is helemaal weg!”

Marloes

“Sinds de laatste hypnose sessie ren ik 2 – 3 keer per week en is mijn lijf en gezondheid enorm verbeterd. Mijn lijf is strakker, kleding zit beter, ik heb meer spieren en mijn energieniveau is vertienvoudigd! Dus voor mij was het traject precies wat ik nodig had – leren luisteren naar mijn innerlijke stem en beter zorgen voor mijn prachtige lijf.”

L. Sokker

Zo help ik jou

In de praktijk ondersteun ik jou met behulp van hypnotherapie, transformatieprotocollen en energetische healing om de thema’s die onder de kilo’s liggen te transformeren.
In kleine groepjes benader ik de thema’s vanuit mijn eigen ervaringen en met behulp van de verschillende opleidingen en cursussen die ik heb afgerond.

Niet lullen, maar poetsen

We hebben allemaal onze rugzak. De een is iets zwaarder beladen dan die van de ander. Wat jij ook in jouw rugzak hebt zitten, welke ervaringen je ook hebt gehad in jouw verleden, ze hebben je gevormd tot de persoon die je vandaag de dag bent. Met alle prachtige kanten, maar ook met de minder fijne kanten, jouw schaduwstukken. In mijn ogen zijn die laatste jouw leermeesters. Wanneer je bereid bent jouw minder fijne kanten aan te kijken en ermee aan de slag te gaan, dan maak je ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

In het maagband traject kijken we de thema’s aan die onder de kilo’s liggen. We bespreken kort waar je tegen aan loopt, lagen en werken daarmee door er iets mee te dóen!
Emotie-eten, een laag zelfbeeld, de beschermlaag die de kilo’s vaak vormen, de weggestopte gevoelens en emoties die onder je oude eetgedrag lagen…waar ze vandaan komen maakt niet zoveel uit, de oplossing ligt in jouw onderbewustzijn. Het gaat erom dat die lagen getransformeerd worden waardoor je veranderingen in jouw leven gaat ervaren. Een gezond lijf waar jij je prettig in voelt.

Veiligheid staat bij mij altijd bovenaan. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de praktijk. De sessies vinden plaats in een fijne ruimte waar de energie voelbaar rustig en ontspannen is. “Het voelt hier als thuiskomen” hoor ik vaak terug.

De sessies vinden plaats in (kleine) groepjes. Door het werken in groepsverband ervaren de deelnemers herkenning, ondersteuning en motivatie.
Het maagband traject is in eerste instantie bedoelt om af te vallen, maar het is veel meer dan dat. In dit traject word je uitgenodigd om dagelijks je aandacht naar jezelf te brengen, waardoor je, naast afvallen, meer positieve veranderingen kan opmerken in jouw leven.

   • Meer zelfvertrouwen
   • Beter in staat nee te zeggen tegen een ander (en daarmee JA tegen jezelf)
   • Meer zelfliefde
   • Beter zelfbeeld
   • Meer inzicht in de dingen die écht belangrijk zijn in je leven
   • Meer rust

Waarom werkt de virtuele maagband zo goed als je af wilt vallen?

Tijdens het traject maken we gebruik van de kracht van jouw onderbewustzijn door trance, hypnose toe te passen. Hypnose is te vergelijken met een fijne staat van ontspanning. Tijdens een hypnose-sessie ben je zelf volledig in controle. Je zit lekker met je ogen dicht in een fijne stoel of ligt op een matje op de grond. Je hoort gewoon wat ik zeg terwijl je heerlijk ontspannen bent. Het is eigenlijk te vergelijken met het kijken naar een goede film. Je bent er gewoon bij en toch ben je de rest om je heen een beetje vergeten.

Wanneer je in een staat van hypnose bent wordt je bewustzijn, je kritische mind op een lager pitje gezet. Hierdoor krijg je toegang tot je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is de plek waar al je overtuigingen en al je gedragspatronen liggen opgeslagen. Dus ook jouw eetgedrag en alle overtuigingen die daarbij horen.

Overtuigingen zijn bijvoorbeeld “eten is gezellig” of “eten is een beloning” of “eten is troost, helpt me wanneer ik me verveel, boos, verdrietig of moe ben”. Het zijn jouw overtuigingen die ervoor zorgen dat je iedere keer weer iets in je mond stopt wat je bewust eigenlijk niet zou willen. Met hypnose krijg je toegang tot dat onderbewustzijn en kun je, door gebruik te maken van bepaalde technieken en het geven van suggesties, een stopbord zetten voor jouw oude, ongewenste eetgedrag.
Door de sessies creëer je nieuwe gedragspaden in je brein, waardoor het lijkt alsof deze veranderingen als vanzelf gaan. Hypnose zorgt ervoor dat je ontspannen met eten om kunt gaan en dat je op de meest snelle, gezonde en natuurlijke manier de overtollige kilo’s los kan laten. De technieken zorgen ervoor dat je al bij kleine hoeveelheden eten een voldaan gevoel hebt. Je zult hierdoor automatisch minder eten. Daarnaast zal je ook op andere vlakken in je leven positieve veranderingen gaan ervaren waardoor je meer levensgeluk creëert.

“Het virtuele maagband traject is veel meer dan afvallen”

“Het gaat echt super goed! Ik ben nu al 20 kilo kwijt en het kost me geen enkele moeite. Het kost me ook geen enkele moeite om meer te bewegen. Ik heb een hele nieuwe garderobe, zo fijn!”

Diana

“Yes!!! De magische 10 kilo is een feit, ik zit eindelijk onder de 90. Ik ga mijn streefgewicht halen, dat weet ik nu zeker!”

M.

Hoe ziet het virtuele maagband traject eruit?

5 sessies in de praktijk

Een combinatie van hypnotherapie, transformatieprotocollen en energetische heling
In deze sessies worden de thema’s die onder de kilo’s liggen getransfomeerd.

Ondersteunend traject voor thuis

(5 online sessies die je zo vaak kunt luisteren als je wilt)
Visualisaties en zelfhypnose die je dagelijks beluisterd om jouw nieuwe gedrag mega krachtig te maken zodat dit blijvend kan zijn.

Tijdens, maar ook na het programma, ben ik er voor je! Ik help je graag.

 

Deelnemen aan het traject?

Jouw intrinsieke motivatie voor deelname is belangrijk.
Voel je een positieve kriebel? Maakt je hart een sprongetje wanneer je leest wat dit traject je kan bieden?
Ben je klaar voor die positieve verandering in je leven?
Ben je bereid de komende maanden dagelijks tijd en aandacht naar jezelf te brengen?

Het is fijn dit traject te starten in een relatief rustige periode in je leven. Een periode waarin jij in staat bent de tijd en aandacht aan jezelf te geven om de virtuele maagband op de meest optimale manier voor jou te laten werken.

Ben je er klaar voor?

Wacht dan niet langer en neem die sprong!

Beslis je nu om deel te nemen aan een van de trajecten?

Je betaalt nu slechts 499 euro (ipv 699 euro)

wat kost een maagband traject

Agenda groepssessies Virtuele Maagband

Start 14 maart 2024

Locatie: Sportschool de Geus
in Broek op Langedijk

sessie 1 en 2:
donderdag 14 maart  – 14.30 – 17.30 uur

sessie 3:
donderdag 28 maart  – 14.30 – 17.00 uur

sessie 4:
donderdag 11 april  – 14.30 – 17.00 uur

sessie 5:
donderdag 23 mei – 14.30 – 17.00 uur

Virtuele Maagband APK

De maagband APK is voor diegene die het maagband traject al hebben gevolgd en behoefte voelen aan wat extra ondersteuning.

Door stress, onverwachte gebeurtenissen of bijvoorbeeld een vakantie kan het zijn dat je nét iets te vaak ongezonde keuzes hebt gemaakt. Bijvoorbeeld teveel tussendoortjes of je porties worden steeds groter. Je merkt dat het afvallen stagneert of dat je misschien weer wat aan bent gekomen.

De maagband APK helpt. Tijdens de APK-sessie zorgen we ervoor dat de maagband weer optimaal voor je werkt en jij weer moeiteloos gezonde keuzes maakt.

Woensdag 13 maart

19.00 – 21.30 uur

Dinsdag 26 maart

11.00 – 13.30 uur