11 kilo afgevallen in 8 weken!

“Ik voel me zo trots” vertelt Helma, die na het succesverhaal van haar schoonzus besloot zich in te schrijven voor het virtuele maagband traject. Lees hier haar ervaring:

Na jaren van lijnen en afvallen en weer aankomen wilde ik het heel graag op een andere manier aanpakken. Van mijn schoonzus Erna Koenis heb ik gehoord over de goede resultaten die zij had met de maagband. Daarom ben ik ook naar Petra gegaan. Ik wilde graag van het snoepen en het snaaien af en tussendoor steeds maar eten. Al met al was ik 17 kilo te zwaar.

Al tijdens de eerste sessie is de virtuele maagband geplaatst. Ik merkte gelijk al resultaat. Had geen behoefte meer om tussendoor te eten en snaaien en voldoende aan 3 kleine maaltijden. Ik heb inmiddels 4 consulten gehad en voel me super! Elke dag luister ik naar de zelfhypnose en ik ervaar hier heel veel steun door.

In 8 weken tijd ben ik 11 kilo afgevallen. Ik voel me fit en heb veel meer energie. Ik heb helemaal geen behoefte meer om tussendoor te eten en zie vol vertrouwen tegemoet dat ik de resterende kilo’s ook af zal vallen. Ik ben zo blij dat ik deze stap gezet heb! Hartelijk dank Petra, voor de fijne begeleiding bij dit proces.