Soms wil je iets al heel lang… maar weerhoudt iets je ervan om het nu echt te doen. Misschien omdat je het niet echt wilt? Misschien om dat je het niet durft. Of vooral omdat je bang bent om te falen?
Het moment dat ik met Petra een datum had geprikt voor mijn hypnotherapie sessie stoppen met roken ging ik toeleven naar stoppen. De wens werd groter. De angst om te falen steeds kleiner.
Ik heb niet alleen veel geleerd tijdens mijn stoppen met roken sessie over hoe vreselijk de tabaksindustrie in elkaar zit. Ik heb ook geleerd wat mijn valkuilen zijn. Ik heb geleerd hoe ik falen kon gaan voorkomen. Na een goed gesprek ben ik compleet ontspannen in “DE” stoel gaan zitten.
Even later liep ik naar buiten als NIET ROKER. De drang naar een sigaret is weg. En mezelf belonen? dat doe ik niet meer met zo’n stom ding… De beloning is dat ik iedere dag minder benauwd wakker word. Dat ik het langer volhoudt om de wielrenfiets. Dat mijn handen niet steeds stinken. Dat ik meer energie heb en minder frustratie. Stoppen met roken was mijn beloning!
Dus in plaats van jezelf een sigaret cadeau te doen… doe jezelf een hypnose sessie bij Petra cadeau! Stuk goedkoper en beter voor je lijf/geest/omgeving!