Al jaren spook jij door mijn hoofd, beheerste je mijn leven en heb jij mijn leven behoorlijk beïnvloed! Waarom? Jij was mijn rust, mijn moment alleen, mijn anti stress!
Als ik deze bovenstaande letters typ, word ik alweer misselijk van je! Waarom ben ik 20 jaar geleden ooit van je ben gaan houden? Geen idee, voor mij is de liefde in ieder geval over!
Bij de geboorte van mijn zoon wou ik al stoppen met jou! Pleisters, karakter, discipline en kauwgom! Niets hielp tegen jou!
Ik was opzoek naar het ideale; weg met de lust, het snakken naar, iets tussen de vingers en dat alles zonder enige moeite. Dit vond ik uiteindelijk nog geen 300 meter van mijn huis!
3 minuten van huis! Iets wat mijn rust zou terug brengen, meer genieten met het gezin, en alle stress heeft weg gehaald!
Lieve Petra, eind november spraken wij af en mijn wens was om voor de feestdagen al gestopt te zijn, jij vroeg; op schaal van 1 tot 10 hoe graag wil je? Mijn antwoord was duidelijk voor jou!
Half december hebben wij mijn sessie gedaan, ondertussen ben ik ruim 3 maanden gestopt! Vaak denk ik nog aan mijn sessie hoe heftig en intens ik het heb ervaren, en over mijn wandeling naar huis van geen 3 maar 15 minuten! Mijn leven was namelijk verandert!
Ik sport fanatieker als ooit, voel me sterker als ooit, ben bijna niets aan gekomen en geniet als niet roker!
De 1 op 1 sessie met hypnose heeft mij veel goed gedaan, en natuurlijk zijn er nog lastige momenten, maar daarvoor ben ik nu veel te sterk geworden en weet pas echt wat genieten is!
Mijn advies aan iedereen die er over nadenkt om te stoppen, sta ervoor open geef je over voor 2 uur en je leven erna is zoveel mooier!